vi ses 2009...

GOTT NYTT ÅR!

en dag på stan

försökte mig på en tur bland alla reor idag. Som vanligt var det stökigt, jobbigt, svettigt och helt värdelöst. Det är lika bra att ge upp, reor är INTE min grej helt enkelt. Tove och jag tog en lång och mysig fika istället, mycket bättre på alla sätt och vis. Lyckades i alla fall inhandla en tröja (inte på rea), en paljettyg att piffa upp nyårsklänningen med och så fick jag byta mina fina julklappspumps till en större storlek, jippie! 

efter Mickis tips hittade vi också Jossan hängandes på väggen

 

kvick update

sitter som en fylld julskinka i vardagsrummet och försöker överleva all mat som har intagit min kropp. Mamma och pappa hade lagat (som Zebastian sa) en av topp tre middagarna ever och det är klart att man åt så man sprack. Bra idé då, sämre idé nu. Erikssons (förutom en av avkommorna) och Schölds har precis gått och det pågår en VILD tennisturnering i tv-soffan.

mycket har hänt de senaste dagarna, vi blir av med vår kombo (så himla tråkigt!), jag har bestämt mig för att tacka ja till att åka hit



och Jossans film har börjat dyka upp här och där, trailer hittar ni här!



GOD JUL!

här i Torvalla är det -8, sol, MASSOR med snö och julstämningen är på topp!!

hoppas alla får en riktigt bra, mysig, julig och fin julafton, det vet jag att jag kommer att ha, även om en person saknas...

saknar dig, Zebastian, hoppas du blir glad för dina julklappar i alla fall, och jag lovar, du kan öppna dem inför Jennifers mamma ;)

GOD JUL

julstress no more!

färdig! Inga fler julklappar kommer att inhandlas. Nu är det stopp, tomt på kontot och ingen mer tid. Skönt.

ikväll blir det julverkstad, imorgon bär det av till Östersund och 5 dagars slappande i farmors kök (förutom för Jacob som ska åka längdskidor 5 timmar om dagen - haha!).

lite funderande kommer att behöva göras under den närmsta tiden, Sydkorea?

skruttbil

grrrrrrrrrrrrrrrrrr. BAZ den jäveln har slagit alla rekord idag. Finns ingen tid för historieberättande nu, skön mellanfest och plattan hägrar, men storyn kommer!

VG på statten. Skönt.

Nu mot Vasastan.


spotify

bra grej!!
Spotify

Vive la France! oui, nöffnöff!

snabb update.

-  Vi är hemma.
-  Paris var fantastique!
-  Bilen startar igen, puh!
-  Vi har storstädat.
-  Kommer hemhem på fredag.

nu är det sovdags, Club-möte 09.00 imorrn. Hej och hå!

förresten, titta här!

http://www.sf.se/filmer/film?filmid=15004018

det var den dagen

precis tillbaka i lägenheten snart-utan-dusch. Lussemyset var kort, koncist och precis vad det borde vara, mycket mysigt! Det är himla bra tjejer med i gänget, förhoppningsvis kan det ge en hel del också i framtiden, typ ett jobb eller två.

införskaffade en pälsmössa idag. Mössa är egentligen inte min grej, men nu när jag börjar bli gammal och praktisk så var det helt enkelt dags. Problemet är att jag blir en huvudfoting. På riktigt. Se själva.

pälsmössan och Jessica  


appropå nyårsklänning

synd att jag inte har 5100 kr.


jag glömde!

idag är det ju den 10 december, det betyder Nobelfest! Som tur är festar de ju hela natten lång så jag hinner kika lite, just nu står f.d grannarna i bild och delar ut chokladpengar till varandra... jo men visst!


lillördag

lillördag är nog fel ord för en onsdag full med plugg och träning, men lite festligt blev det i alla fall så här på kvällskvisten när man fick nybakta bullar och ett färskt avsnitt Grey´s när man kom hem!

projektet blev dessutom godkänt, så himla skönt!

imorgon 08.00 ska jag sitta i sadeln för ett hoppass, längtar!

hoppsan

nytt badrum! Det kommer bara ta 2 månader att renovera. Yiiiiihaaa.

god(sen)morgon!

Zebastian lovade att vi skulle gå upp klockan åtta. Haha. Det gick ju fint!

nu är det bullbak och fuktkoll, vilken start på onsdagen!


suit up!

nyårsklänning. För en gångs skull vore det ju roligt med en riktigt fin, inte för att jag vet vad jag ska göra på nyår, men det verkar ju inte hindra någon annan från att panika över det (eeeeeh).

att hitta en i Paris vore ju drömmen, annars har ju Asos några fina, bland annat de här

     

Zebastian sitter och skickar en massa länkar med lägenheter till salu till mig (i Stockholm). Det är inte alls frestande när vi idag upptäckte att vår hyresvärd ligger riktigt risigt till sett till antalet klagomål.



som på beställning ringde det en man två minuter senare och ville kolla fukten i badrummet...


då kör vi!

ny kurs. Enligt envisa rykten en av ekonomprogrammets svåraste. Läraren är i alla fall skön, det är störtlopp som gäller! (inte storslalom)

på lördag drar vi som sagt till Paris. Innan det ska en massa roligheter hinnas med, bullbak, Club-middag, Lussemys med Emilia och något av hockeymatch/ELINS lilla jul/Campushallens julfest. Det är svårt att göra allt på en gång, men med lite tur blir det så bra som det kan bli!

vaknade (hade snarare inte somnat) av att Lina skickade sms från aussie-land. 03.48 när jag ligger i ett svinkallt sovrum i ett regnigt Sverige ligger Lina på stranden i ett somrigt Australien. För det är ju rättvist!!??

le baguette

i bilen på väg hem i fredags lyckades Z lista ut var vi skulle, PARIS! Han tog det på lönn, tydligen var det inte tillräckligt långsökt. Vi drar den 13 och kommer tillbaka den 17, det kommer bli riktigt nice.



bra helg

fredagen blev precis så bra som jag hoppats på. Svingod mat, fint vin och mysigt sällskap. Lördagen spenderades (i ordets både svenska och engelska bemärkelse) på stan med Jossan, Jacob och Zebastian. Jossan skulle få sina födelsedagspresenter så vi sprang runt i (typ) alla affärer och var helt slut när vi kom hem, men presenter blev det!

kidnappad Joss   snygg mamma och trött pappa   århundradets snyggaste syskon

lördagskvällen hade lite för många alternativ, till slut hamnade jag på Fasching tillsammans med halva Huddinge och dansade loss till skön 50- och 60-tals musik. Tove - du skulle varit med! Zeb, som varit på Tegel (surprise!) var supersnäll och hämtade mig i Mörby. Vi två och bror hade sen en egen liten efterkula alldeles för länge hemma i köket. Kul då men en ganska dålig idé idag...

nu är vi tillbaka i Linke-P, Incest har vunnit bandyturneringen och jag är trött. Somnade mitt i tredje avsnittet av How I met your mother, måste passa på att se igen de avsnitt Z hann se medan jag sov nu när han sitter med statistik-projektet, moahahaha.

Incest, incest familjefest!  


imorgon är det back to business. Plugg, träning, plugg och plugg. Jiiiihaaaa!


wooohooooo

nu är det helg!



4 december

Sparven.

Ho: B = 12.00 imorgon är livet roligt igen

när koncentrationen börjar tryta, jag ser formler överallt och jag glömmer hur man pratar utan att använda orden standardavvikelse, regression, Winters, SSE, Laspeyre, t-test och partiellt F-test, då är det nog dags att ge upp. Jag längtar ihjäl mig till imorgon klockan 13 då vi garanterat sitter i bilen på väg hem och bara har roliga saker att se fram emot, typ födelsedagsmiddag på fin restaurang :)


3 december

älskling, vad tror du nu då? hehehe :D


2 december

ok älskling,


heeeeeeeeeeeeeeeeeej stat

långa, tunga dagar. Hum-sam och statistikboken. Kulverten (vicken grej!) och kaffe med klegg. Campushallen, 6,5 km och en massa kilo upp och ner. Typ mina dagar just nu. Inget att klaga på, trivs rätt bra! Det svåra är att göra matlådor som ska räcka hela dagarna och att hinna sova. Men som en vis kvinna en gång sade, äta och sova kan man göra sen!

imorgon är en stor dag. Världens bästa lillasyster fyller år! Om ganska precis åtta timmar kommer hela familjen inklusive en hypad Snaps sjunga falskt (njaa, Snaps sjunger nog inte, inte ens falskt) och i samlad trupp "väcka" Joss och kasta presenter på henne. Jag kan inte annat än önska att jag var där...


ohoy ye matey´s!

datorn fick följa med till skolan idag, då drog disciplinen till sjöss. 

dags att överge skeppet.


hemligheter, hemligheter

när allt blev som allra tråkigast i lördags, någonstans mitt emellan dubbel exponentiell utjämning enligt Holt´s metod och Winter´s metod, gjorde jag en galen grej. Ledtrådar kommer att dyka upp här på bloggen, en om dagen, lite som min egen julkalender.

ok älskling, dags att börja gissa!

1 december.

Rom är en kär vän


RSS 2.0