någon?

sol och 25 grader säljes för en billig peng mot regn och sisådär 12 grader, kanske någon snart nybakad student som är intresserad?


det här fungerar inte när varken kongruens eller styrning är färdigskrivet...

helt sjukt

vilken helg! Stek i solen och hästar för hela slanten. Gäller ju att passa på när man kan liksom.

Gloria skötte sig utmärkt idag, felfri och rosett i 90, en rivning i 1 m (väldigt mycket mitt fel) och på det hela taget två bra mycket bättre rundor än sist. Tusen tack mamma för 24 intensiva hästtimmar!


andra bullar

eftersom jag vill göra saker i ordning (betoning på vill, det är sällan det faktiskt händer) så har det inte blivit något bloggande alls då jag hade tänkt lägga upp bilder från tävlingen förra veckan innan jag gjorde något annat. Men, det är ju himla jobbigt att koppla kameran till datorn så jaa, då blir det inget bloggande.

hur som helst, tävlingen gick bra, rev ett i 90 och gick nolla i 1m! Mot alla odds skulle man kunna säga, vi har nog inte gått en bana på träningarna utan flera bommar i backen, men man ska ju vara bäst när det gäller...

på söndag är det dags igen, ända till Småland ska vi, mamma och jag, blir förhoppningsvis riktigt bra! Årets varmaste dag ska det ju tydligen vara också så svettigt lär det ju bli om inte annat. Imorgon är det NHIS också och på söndag åker mamma härifrån till Eklunda och hämtar hem Tara som har en bulle i ugnen!

här hemma har vi så smått börjat packa allt, nästa helg blir ett riktigt helvete med flytt av alla prylar och flyttstädning. Urk. Skolan är i alla fall snart slut, endast inlämning och redovisning av projekt kvar. Med andra ord är det inte mycket av två år i linkan kvar och det känns rätt bra att ta en paus från små svenska städer ett tag, särskilt med tanke på onsdagsnatten.


glömde ju...

GRATTIS bror!!


idag är det lördag

och jag sitter på biblioteket. Fest.

som tur är är det idag endast 13 dagar kvar till sooommarlov! Det känns RIKTIGT bra att börja sommaren med en tur till solen också, skulle ju vara trevligt med lite brunfärg till midsommar.

sol är något som saknas här i linkan annars. Igår vräkte regnet ner, blixten slog ut halva Linköping inklusive universitetet och idag är vädret något svajigt. Lika bra det, nu är det strategier för hela slanten.

så där ja

med lite tanke bakom ridningen går ju det mesta, i alla fall på hemmaplan! Imorgon är det tävling och ja, håll tummarna är ni snälla!

hurtig som man är var vi ute och sprang igår också. Det var nära stämning av Linköpings kommun när det är kolsvart och elljusspåret var mörkare än skogen, varför ens sätta upp lamporna??

ikväll är det 23 in/23 ut på Götgatan. GRATTIS HANNA!


tröttmössa

helgen var fin. Lugn fredag, vild och galen lördag, mysig söndag och sen hem till Linkan och en trött pojkvän som SOFfat hela helgen.



i veckan är det projektarbete till miljoner, läsa, läsa, läsa, 23 in/23ut, hopptävling, kanske Maj-Raj och flyttpackning!

skrev en tenta idag också. Gick ju inte så bra.

kulturkrock

idag träffade jag Eunseon, den koreanska tjejen jag mailat lite fram och tillbaka med. Sydkorea kommer verkligen bli annorlunda!

1. Jag kommer vara en jätte.
2. Ingen kan engelska och de flesta flyr fältet om de ser en västerlänning närma sig.
3. Vinkar gör man på ett mycket märkligt sätt. Spreta med alla fingrar och kasta handen lite fram och tillbaka i sidled, typ.
4. Distansen till lärarna är enorm. Inget smörigt snack i pauserna där inte!
5. H&M finns inte.
6. Forever 21 finns.
7. Campus är backigt. Till ekonomihusen krävs hacka och säkerhetslina.
8. Det bor fler människor i Seoul än i hela Sverige.
9. Ingen pratar om sex. Gör någon det är det oerhört otrevligt och man ska säga något elakt tillbaka. Ok??
10. Seoul är världens femte dyraste stad att bo i, ändå kostar mitt dorm i 4 månader lika mycket som 1 månad här. Bra studentrabatt?


pengar ut

...men inga pengar in. Tröttsamt.

biljetter hem och tillbaka är i alla fall bokade och betalade. Alltid något!

idag blev det en tur till DressyrHoppet tillsammans med Jenny och Gloria. Lika kul som vanligt att träffa Carro och skönt att vara i hästmiljö. Gloria gillade vår transport också som tur var, nu är det bara jag själv som kan klanta till det på torsdag!

omstart!

som vanligt blir jag en idiot så fort jag anmält mig till en tävling. Rullar i sågspånet och tappar förtroendet för både mig och hästen. Illa!

men, när jag tänker efter har det ju faktiskt funkat som bäst på tävling när det inte alls funkat innan. Hmm, verkar som om mina kloka vänner Malin och Johanna har alldeles rätt. Klantar man till det innan hinner man ju rätta till det, så det var väl lika bra att det gick åt helvete idag!

nu över till en otroligt rolig artikel om organisationer. Inställning är allt!

besiktning - check!

Graflunds var förbi och kollade in lägenheten, tydligen var vår en av de finaste kontrolltanten sett på länge. Eeeh, OK! Det ska bli underbart att flytta från hålan och sen kommer vi INTE tillbaka! Så det så!

ojoj

nu var det anmält, den 21 maj åker jag och Gloria till Boxholm och tävlar! Gulp.

håll tungan i rätt mun

fick mail från en koreansk tjej idag som jag mailat lite fram och tillbaka med, enligt henne hade jag kommit in och stod på nån lista över utbytesstudenter som skulle till Seoul! Jippie! Nu först börjar jag tro på att det här faktiskt händer, dags att kolla kartan?

föl på G!

igår (efter en hård men mycket rolig natt!) möttes mamma och jag i Örebro för avlämning av finaste Tara på Eklunda stuteri. Snabbt och enkelt gick det, vi kikade lite på hingsten som mest såg ut som en busig ponny och sen åkte vi hemåt igen. Imorse var det veterinärundersökning för att se hur ägget låg och eftersom allt var perfekt inseminerades hon i eftermiddags. Galet! Nu är det bara att hålla alla tummar som finns och vänta och vänta och vänta...


nu

stan
fixa frilla, smink och klänning
sittning
!

meeeeeeeeen

alla, alla och alla ska på UK och jag ska plugga marknadsföring. Som tur är ÖSER det ner, moahahahaha!

"det blir i alla fall en blöt kväll"

go Sverige!

sjukt bra match och semi! Wohooo!

bra att ha något att göra imorrn också när alla andra ska på UK...

dagen idag

full rulle och regn. Bibblan, Baljan, seminarie, Tornby, stallet, Grey´s och hem. Mellanmjölk men ovanligt god, eller något åt det hållet...

Zeb har lagat mat så det står härliga till och nu kokar några potatisar som ska bli köttfärspaj imorrn. Just nu går det faktiskt inte att laga mer mat, alla matlådor är upptagna!

imorgon är det premiär-hoppträning på utebanan, ambassadörsutbildning inför utlandsstudier och grupparbete. 20 sidor ska skrivas om Atlas Copco och deras strategi och styrning. Tydligen ska vi också komma fram till förändringar de bör göra i organisationen...jomenvisst.


betäckning på G!

Tara ska bli mamma! Gäller bara att hitta en tid att åka dit, att allt klaffar och att allt går som det ska, men nu är i alla fall beslut taget och vi har pratat med stuteriet. Wiiiiii :D


villhavillhavillhavillhavillha



och nej, det går INTE bra med pluggandet.

svårigheter

det finns minst en miljard stipendier men inget till oss som ska till Korea. Suck. Får starta ett eget. Hur var det nu igen, 1/r för all evighet??

bonnie 4-ever

min första kärlek har dött. Bonnie har åkt till Trapalanda tillsammans med sin bästis Marah.


schtyrning

maratonföreläsningarna är över och jag är en dålig människa. Riktigt dålig. Samma visa varje gång. Börja plugga!

chockstart

imorgon 08.00 börjar allvaret igen. Efter en vecka sjukdom och en vecka ledighet rivstartar vi med 6 (!) timmars föreläsning imorgon. Jisses, hur ska det gå?

smart som jag är har jag lyckats klämma in en tenta på lördag också, gaah, förhoppningsvis har jag vilat mig i form...

Oscar och Emelie var här över Valborg, riktigt mysigt och roligt var det även om Akuten kanske inte riktigt höll måttet. 60,5 procent av totalt 72, kråkor på pinnar, solen och annat smått och gott gjorde dock helgen!

har bokat in hopptävling den 21 och 30 nu, weee :) Mamma, hoppas du kan komma den 30:e!

RSS 2.0