teeeentafest!

så jäkla skönt, tentan är skriven! Trodde jag skulle bryta ihop vilken sekund som helst hela veckan, det var inte mycket som blev rätt, men nu är det ööööver :D

om en timme ska jag infinna mig hos Hanna, det blir tacos i stora lass och sen uppklätt (eller utklätt!) på Snuttefilmen. Årets stora filmpris ska också delas ut, Snuttefilten! (studenthumor, hohohoho)

ses i dimman!

kul att man är populär


definition på dumhet: variationen i Rolfs 150

Rt, Re, Rs, Rg, Rsyss, Rop, S/E, E/T och till råga på allt,

- Hur stor nettoinvestering krävs för att den materiella kapaciteten ska bibehållas?
- Jo, avskrivningar enligt plan. Men, det var ju SJÄLVKLART!

(om någon känner för att förklara ovanstående på ett språk som jag förstår, vänligen ring!)

nu ska jag göra som en substans som ger ingen eller liten avkastning...

SLUMRA!


Insikt

Hanna -  Jessica, vad ska du göra på söndag?

Jag -  Plugg...plu..pl....BAKIS!

segdag

gaah, får liksom inget vettigt gjort och tiden bara går. Det är så mycket att fixa med till höger och vänster att jag snart slår knut på mig själv. Borde verkligen inte sitta här och blogga utan PLUGGA STYRNING. Men. Det är ju så tråkigt.


bröllop på G!

roligt för Victoria och Daniel! Jag funderar till och med på att bli en av nördarna som följer kortegen på plats, det är ju ändå en once in a lifetime händelse...


lurven!

glömde det viktigaste, lurventussen är ju här! Just nu ligger han på rygg med alla fyra ben i vädret och slappar, det ser riktigt nice ut.



tittar på något galet program på trean, en engelsk tjej (som redan är supersmal) ska gå ner till size zero. Jo men jippie liksom, har hon inget viktigare för sig??

titta vilken fin!



nu dags att jobba, måste ju skrapa ihop lite stålar...

snö i mängder

helgen blev en lyckad tillställning! Den började i och för sig med lite olycka då jag och Bella gick omkull i halkan ute på Näs. Ingen rolig upplevelse! Förhoppningsvis klarade hon sig utan några värre skador, men ett svullet knä och några skavanker blev summan av kardemumman. Tjejmiddagen hos Emelie klarade sig dock utan olyckor, snarare var det mest bara lycka! Hur mysigt och roligt som helst, tusen tack Emelie!

lördagen blev mest stall och lite plugg, hann svabba några golv i Zebastians nya hus också (som för övrigt är typ snyggast i stan, måste ta lite bilder nästa gång) och äta ett kilo godis. Söndagen avlöpte utan större problem, häst sköttes, mat inhandlades (och lagades) och vi lyckades ta oss ner till Linköping igen i snörusket.


Bella gick loss i stallet, på vad vet nog ingen...

nu sitter jag hemma vid köksbordet och försöker hitta på pro´s and con´s till debatten på engelskan idag. Mindre kul, men det är bara att bita ihop...

moahahahhaha

hihi. Läs det här inlägget på Jossans blogg. Jag säger bara, syskonkärlek!

les mills

på Campushallen använder de Les Mills till några av sina gruppträningar, bla Bodypump. Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Visst, det är bra program och bra musik, men samma varje gång? Det är ju lite av charmen med att gå på pass - varje pass är annorlunda och ledaren använder sin "egen" musik.

Bodypump 2 ggr/vecka blir lite tradigt när det är likadant hela tiden, skönt på så sätt att man verkligen lär sig "koreografin", men tråkigt när till och med musiken är exakt likadan varje gång.

hur som helst, Les Mills har verkligen hittat rätt när det gäller avslappningslåtarna, både i höstas och nu i vår. Det finns en chans att jag gillar dem eftersom man är sjukt nöjd efter en timmes träning (vilket låt som helst hade kanske funkat), men jag tror jag hade gillat dem ändå.

höstens Broken

vårens Dare to live

nyckelpigan

Grey´s - precis lika bra som vanligt! Det är helt knäppt vilken känslomässig berg och dalbana jag hamnar i av bara ett avsnitt. Inte en särskilt vild berg och dalbana, som Nyckelpigan på Gröna Lund ungefär, men ändå.

det här känns helt fel, det ska ju vara Carrie och Big!


brådis

ojoj, tiden springer iväg! Måste jobba, rida Gloria och försöka hinna med en sväng på springbandet innan 13. Hmm, hur ska det gå till? Kanske ska använda mig av mina medfödda superwoman-krafter, eller vad tror du Joss?


woho!

ikväll börjar Grey´s igen! Lycka!


morgontrött

idag blev det en stunds sovmorgon, hur skönt som helst. Min kropp vill inte riktigt bli frisk och jag tror att det beror på alldeles för lite sömn. Måste verkligen försöka gå och lägga mig tidigare! Igår tillbringade jag halva och Z hela kvällen i tvättstugan. Något blev fel så det gick inte att gå ut, dörren låstes och vi kunde inte komma in igen. Segt.

igår var någon snubbe här och kollade på badrummet igen. Det har stått en avfuktare där i några veckor nu och förhoppningsvis kan de börja mecka med det redan nästa vecka. Puh, jag har verkligen saknat en dusch!

direktrapport

-6 grader, sol och mini-snöstorm. Det är rena alpvädret här!


ohoj!

kom precis hem efter ett sjukt bra bodypump pass. Det är helt otroligt vilken bra hållning man får, det går inte att sitta/stå/gå fel efter 60 min knäböj, marklyft och singel roddar!
 
nya drömmen ligger här på köksbordet och det var verkligen ett av de bättre numren måste jag säga! Bra gjort av nya redaktionen och allra bäst var artikeln om Nehler ;)



nu blir det lite mer jobb och sen ska jag stupa i säng. Z är på hockey så vi lär väl i vanlig ordning somna framåt gryningen...


deprimerande värre

hittande en bild på det konstverk som möter oss studenter varje gång vi går till "hålet" i A-huset. Pluggandan faller verkligen på.


håhåjaja

nu är vi tillbaka i Linke-P, mätta och mycket nöjda. Medan Z köpte pizza, mjölk och annat smått och gott dammsög jag i alla fall halva lägenheten. Det är verkligen skönt att börja en vecka med frysen full med färdiga matlådor, frukost i kylen och städat, man kan koncentrera sig till 100 % på annat (typ plugg...).

nu är det dags för lite textskrivande och sen sova, måste haffa grupprum imorrn så det blir tidig start!



mmmmmums!


å´va bra!

ojoj, jag visste det! Alla glidare på teknik kommer sluta på topp...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4144476.ab

21

läste någonstans att Forever 21 var på väg till Sverige. Jag som var så nöjd med att det finns i Sydkorea och att jag för en gångs skull skulle få vara mer eller mindre ensam om de kläder jag köpte. Nu kommer de säkert hinna öppna en butik lagom till augusti. Typiskt.

pigg som en mört

äntligen pigg! Det krävdes bara 2 dygns sömn och stillasittande så kom jag med i matchen igen. Zebastian är just nu på frukost med sitt gudbarn/kusin inne i stan, mysigt värre! Jag ska börja plugga, har en hel del att ta igen, men när man är pigg går det lätt!

egentligen hade jag velat åka in till stan och gå på Topshop, Monki och de enda bra H&M som finns också, men, det är nog lika bra att jag inte hinner. Jag vet hur det brukar sluta.

vill ha!


slappdag

idag har det inte blivit många knop gjorda. Åkte till Stinsen och klippte mig, vilket verkligen var på tiden! Kollade in Zebastians föräldrars nya hus också, det kommer bli hur bra som helst och är riktigt coolt. En sommar där kommer bli toppen!

skulle vilja ha...

...en sån här. Kanske inte just den här, men i alla fall en med dragkedja!


teeeeeby

hemma och kollar läget. Mastodont dag igår, upp 6, i säng 1, fysisk och psykisk urladdning hos Haking som gjorde att jag idag är som ett kolli. Skönt!

Joss och Mams är hemma igen från Berlin. Filmen gjorde dundersuccé, konstigt vore väl annars?! Ikväll får vi veta om det blir något pris eller inte, jag håller tummarna!

twitterrhea

nej, dags att ta tag i dagen. Om några timmar är det Kvantlab, sen måste jag börja fila på lite frågor inför intervju-träningen imorrn, sjukt svårt! På fem minuter ska man ha hunnit ner på känslo-nivå och upp igen, hur då liksom?

världens roligaste dictionary hittar ni här, urbandictionary.com

TV

1. Unsupervised, it's cocaine for children. Want to make a criminal? Place child (A) in front of TV (B) for 10 years. Nag occassionally. Wait for police.
2.One of many distractions that pulls the attention away from yourself so you don't see how miserable you are in reality. Highly addictive.
3.A transvestite.

A big box shaped item that drains the minds of little boys and girls.

"My little brother and all of his little friends all drained their minds by watching the tv."

Kolla också Word of the day, Twitterrhea, haha!

en dunderkur

är vad jag skulle behöva! Jag hatar verkligen att vara förkyld. För frisk för att ligga i sängen en hel dag men för sjuk för att träna och vara pigg. Mest jobbigt är att jag nyser hela tiden. Jag tror jag har fått en släng av pappas nyssjukdom, men istället för att nysa 25 gånger inom 30 min nyser jag 25 gånger utspritt över dagen. Jättekul på föreläsningarna...

jobbjobbjobbjobbjobb

tack Mams! Då borde det vara lugnt :) Inte för att jag hann träna idag, men iaf!

nu äntligen ska jag åka från skolan, dags för stallet och mathandling, tacos till middag!

idiosyncrasy

idios "one's own" and syn-krasis "mixture"

se där, då hade man lärt sig något idag också!


uppe med tuppen

sitter i D-huset och jobbar. Kom hit för 50 min sen men som vanligt har jag en ganska så lång startsträcka.

idag blir en lååång dag, jobb, föreläsning, grupparbete, tentagenomgång, stallet, Tornby och Bodypump. Tänker trotsa förkylningen och träna på, så länge det bara sitter i näsan är det väl lugnt? Mamma?

min duktiga lillasyster och mamma är just nu i Berlin på filmfestival och nej, jag är inte alls avundsjuk! Hoppas av hela mitt hjärta att det går bra för er och filmen, vi ses på fredag!


pappa = Brad Pitt?

ja, kanske! Kolla på Jossans blogg

nu är det dags för engelska och lite matlagning. Köttfärspaj och lasagne blir det, smaskigt värre!

tadaaaa

ny dag, nya tag! Gårdagen blev en riktig bakis-dag. Min kropp blev nog ganska lycklig när den märkte att det inte blev något träningspass och idag är all träningsvärk som bortblåst!

idag skiner solen och även om det är snö och kallt så känns det som om våren inte är alltför långt borta. Jag längtar verkligen galet mycket efter lite värme, kunna ha skor utan strumpor, jackor som inte väger mer än ett kilo och slippa frysa ihjäl om händerna för att man glömmer vantar...

hur skönt ser inte det här ut liksom?


ändrade planer

insåg att man inte kan vara gammal och trött riktigt än. Nu blire röj!


borde, måste, orkar inte

det finns så mycket jag borde göra just nu.

men...jag skiter i det! Har redan tränat och pluggat, det får räcka. Det är ju ändå lördag!

om en stund ska jag möta upp Johanna, Carro mfl på NH. Förhoppningsvis är det inte för många fulla teknologer i omlopp även om risken är stor. Kände mig gammal och trött imorse (11.00) när jag var på väg till gymmet, 2 redan/fortfarande fulla festerister kom gående på cykelvägen, nonstop festande sen i torsdags. Ojoj, skulle aldrig orka!

lördagsnöje!


nästan live från A-huset!


Johanna försöker tvinga i Hanna en chokladbit...

Segmentation, Targeting, Positioning

Marie är en klok människa,

"STP - Funkar skitbra på kravall! Färdigsegmenterat!"

hahahahaha!

dream come true

när jag var liten vill jag verkligen gå på Disney on Ice. Antingen fattade mamma och pappa aldrig det eller så ville de helt enkelt inte gå. Hur som helst, jag har aldrig fått se showen. Men, tamtatamtatam, imorrn smäller det! Jag, Hanna och Johanna förenar nytta med nöje och jobbar i Cloetta samtidigt som showen. Kan det bli bättre? Typ inte.


shopaholic

okej. Nu har den värsta chocken lagt sig. Som Hanna sa, det blir ett kul gäng som har omtenta! Och fosterbarnet, nu klarar vi det här!

Z och jag tog en sväng på stan tidigare idag (bor du kvar i samma tvåa, vad jobbar du med? ...eller var det bara jag?). Jag hittade typ världens snyggaste skinnjacka och jeansjacka på MQ. Blir till att skicka tillbaka Ellos-eländet och spara pengar!

hihihi, det här klippet är sjukt kul. Ungen går igenom galenfyllan på 2 min, nästan så man skulle be om lite av vad det nu var han fick?? :P

http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs

hmpf

på andras bloggar finns det alltid en massa bilder på paket som kommit på posten innehållandes den ena godbiten efter den andra.

när jag får paket på posten ser det ut så här



jippe liksom.

28 februari

ju färre som klarat en tenta desto långsammare sprids det att den kommit. Typexempel idag. Den senaste halvtimmen har bestått av en vild jakt på någon som faktiskt klarat den och som kan bekräfta att de har ett betyg uppe på Studentportalen. Efter en halvtimmes letande verkar det som om 3 stycken klarat den, det betyder att sisådär 98 % kuggat.

det betyder också att jag har kuggat en tenta. Första och enda gången, det är ett som är säkert! 28 februari smäller det igen, dags att börja om med andra ord...


LARM!

teknologerna har tagit över hela skolan. Till och med vårt kära A-hus är invaderat av företag som ska knyta kontakter och vilsna teknologer som försöker hitta jobb. Fördelarna överväger dock nästan nackdelarna, gratis godis i mängder och så mycket reklampennor att jag skulle klara mig till 2090 utan att köpa en endaste penna. Fest!


2:a på biotoppen!

I taket lyser stjärnorna gick in tvåa på biotoppen efter första helgen! Hur bra som helst! Inte så konstigt i och för sig eftersom filmen i sig också är HUR BRA SOM HELST.

Biotoppen

Biotoppen
1(NY)Valkyria
2(NY)I taket lyser stjärnorna
3(1)Benjamin Buttons otroliga liv
4(2)Mammut (Sv. txt)
5(3)Australia
6(NY)Revolutionary Road
7(5)Wallander - Hämnden
8(4)Yes man
9(7)Lasse-Majas detektivbyrå
10(6)Sagan om Desperaux (Sv. tal)


en av de bättre (och roligare) intervjuerna med Joss och Mika,

Moviezine

trötter

seg men bra 4 timmars föreläsning, plugg i bibblan, Tornby, Bodypump, jobb och nu lite projekt arbete. Det är vad en människa hinner på 14 timmar utan att stressa ihjäl sig. Stackars älskling har kraschat i sängen med migrän, jag tänker joina honom om 50 minuter när Victoria Silvstedts realityserie börjar, måste bara skriva lite på vårt Coca-cola projekt först. Pust.

(sol)

nästan soligt idag! På gymnasiet (sjukt länge sen) fick jag panik när det var grått i veckor i streck, här i Linköping har jag faktiskt inte brytt mig så mycket, förrän nu. JAG VILL HA VÅR! Förra våren var ju helt fantastisk, jag var nog brunare när jag kom hem till sthlm i juni än vad jag var när vi kom tillbaka hit i augusti. Jag vet inte om det säger mer om min tråkiga sommar än om vädret, men i alla fall. Sitta längs med C-huset en solig aprildag och "plugga" är helt enket hur härligt som helst.

idag kom vår nya programansvarige och presenterade sig. Han ser ut precis som den förra, lite mer utdragen på längden bara. Undra om det är ett krav att vara smal, blond, ha fyrkantiga glasögon och vara runt 30? Ganska komiskt är det...

motiverad?

motiveringsbrev. Inte min grej. Idag är det den 1 februari, ansökan ska vara inne idag och jag har inte ens börjat skriva det där j...la brevet. Intervju hade varit mycket bättre och lättare, men det är väl som vanligt, inga pengar.

gårdagen blev riktigt lyckad, även om det var en sådan där dag som det är lika bra att räkna bort. Inget hinns med och allt får skjutas upp till en dag där allt hinns med.


imorgon är det första (egentligen andra) lektionen i International Business English. Tills dess ska jag ha gjort en miljard grejer, typ översatt "Vitvarujätten Electrolux rasade 8,8 procent på börsen sedan bolaget flaggat för ett kraftigt vinsttapp under årets andra hälft". Haha, eeeh? Hjälp.


RSS 2.0