fosterbarnet!


tomt, tomt, tomt, tomt

det blev ingen yoga, jag var smart (igen!) och avbokade det hela innan jag gick och la mig. Låren gjorde så GALET ont att jag knappt kunde gå på hela dagen igår. Tvingade mig själv till en runda på stan för diverse ärenden men sen blev det House, årets första semla och vågrät position hela kvällen.

Jonas och och Maria kom ner i går kväll och packade ihop Jonas grejer. För någon timme sedan åkte de igen och nu är det tomt! Två personer på 98 kvadrat är ganska onödigt lite människor, det ekar.

ikväll är det I-Cabaret på NH, får se om vi orkar släpa oss till eftersläppet. Nu ska jag åka till Campushallen och träna och duscha, sen blir det stallet och plugg.

aaaaj

träningsvärk gör ont. Jätteont! En miljard knäböj på Bodypumpen igår har gjort mina lår till obrukbara köttklumpar. Min prestation på hoppträningen idag blev därför väldigt medelmåttig, jag skyller allt på köttklumparna.

nu äntligen har jag lämnat in uppgift 1 i kursen "Företagsekonomisk metod". Det hela gick ut på att skriva en problemformulering och ett syfte till en rapport vi ska skriva i grupp framöver. Jag som inte har skrivit en rad vettigt sedan organisationskursen för ett och ett halvt år sedan fick skrivkramp direkt, så nu är det bara att be till någon högre makt att en snäll och förstående lärare läser eländet.

imorgon är det PowerYoga 07.30. Jag har (smart som jag är) anmält mig idag vilket gör att jag tvingas upp ur sängen imorgon bitti om jag inte vill ha en varning förstås - och det vill jag ju inte!


beslutsångest!

kandidat- eller civilekonomexamen? FEK eller NEK? Sydkorea och Europa eller Sydkorea och USA? Gaah, roliga men svåra beslut!

long time no seen

okej. Jonas har flyttat hem till Stockholm, Jossans film har haft Galapremiär, vi är utan dusch och stort badrum, jag är äntligen frisk, Zebastian är sjuk, en tenta är avklarad, tre nya kurser har börjat, vägen mot Sydkorea börjar klarna, vi har lagat sjukligt mycket mat och jag har shoppat upp alla mina pengar.

det var lite av den senaste tiden i väldigt korta ordalag. Nu ska jag krypa till kojs med senaste Chic och gå upp tidigt imorgon bitti, tydligen kommer det att låta hemskt mycket när de sätter igång med vårt badrum, de har till och med skickat ut varningslappar...


bläää

påbörjade ett inlägg i fredags som jag aldrig orkade skriva färdigt men som visade sig vara...mer än rätt.

fredag

"halsont och finansiell styrning. Typ INTE KUL. Ger alkoholen en chans att bränna lite virus imorrn (alltid en bra ursäkt för fest!) och hoppas på att jag är frisk som en nötkärna på söndag. Som om."

söndag

idag har jag inte kommit längre än till Hemköp och tillbaka, sängen och en rulle toapapper är mina bästa vänner och jag ber en stilla bön om att jag är liite friskare imorgon, har ju upprop och grejer! International Business English är vad som står på schemat och jag och Hanna ska dit och göra bort oss. Kursen har rykte om sig att vara väldigt bra så mina förhoppningar är skyhöga. Eehhm.

nu ska jag strax ta mig i kragen och öppna den fantastiska boken "Företags- och räkenskapsanalys" (alla borde läsa den!) och lära mig lite om finansiell styrning. Egentligen tycker jag att det är kul och intressant, men roligast med kursen just nu är att vår lärare Rolf har initialerna R.E - "måttet med flest dimensioner och det kanske viktigast måttet ur aktiemarknadens synpunkt..." Snacka om att födas in i sitt jobb.

hipp hipp hurra!

2 år idag :)

helt otroligt med tanke på alla ups and downs (fram för allt downs kanske...), men vi har haft en himla massa roligt längs vägen och jag är verkligen glad att vi inte gav upp när det var som värst. Du och jag, Zebastian!

nu ska vi laga supermiddag med kött (!), potatis, chokladmousse och annat smarrigt (låter kanske inte som så mycket men med en students klena budget är det rena festen).

heja oss, nu kör vi 2 år till!


road to hell

klockan är nu tokmycket och jag ska springa i säng om ungefär 30 sekunder. Planen är att gå på Bodypump 07.15 imorgon, hehe, wish me luck!

mördarcykeln back in business

världens bästaste Zebastian har lagat min cykel. Weeey! Jag har fått ont i höften som en gammal tant så det är en himla tur att jag återigen kan försöka ta livet av mig några gånger om dagen (punkan är lagad, mördarproblemen återstår, mitt eget val).

Tacktacktack för hjälpen älskling!


ha ha ha hicing!

Make believes gjorde ett storstilat framträdande igår och vann nästan (2-2) mot serieledarna. Grattis älskling! Skönast var speakern som verkade ha riktigt skoj (eller väldigt tråkigt), hur som helst hade vi på läktaren kul i alla fall :)Publikrekord blev det till och med, 80 pers varav 78 hejade på fel lag, hehe.


nu jävlar...

nu ska det tränas! Vårens mål är Blodomloppet på 25 min och sommarens mål får bli milen under 60. Jag ber en stilla bön om att förbli frisk och kör järnet från och med nu!



efter alldeles för lite sömn torsdag-fredag har jag mest sovit sen tentan i lördags. Det var skönt och välbehövligt, men nu bär det av till Hanna och sen blir det Yes Man som finfin avslutning på helgen. Imorgon börjar verkligheten på riktigt och det ska bli ordning på både det ena och det andra, dags för den där ambitiösa Jessica som tog alldeles för långt jullov att börja visa sig igen!

kissenisse

jag dör. Av skratt. Natten till idag är en av de sjukaste jag varit med om. Sämsta uppladdningen till en tenta, men så roligt så här i efterhand att det är värt varenda missat poäng.

gaaah

jag är en dålig, DÅLIG människa! Hur svårt kan det vara att ta sig i kragen och BÖRJA PLUGGA?

hur som helst, det blev en lyckad tripp till Ica igår. Jag hittade en sjukt billig plattång (måste ju ha en nu när jag vet hur man lockar håret med en plattång), en ännu billigare stavmixer och en inte fullt lika billig badrumsvåg. Allt detta och väldigt mycket mat för 1500 spänn, lyckan är total.

annars har det inte hänt något spännande, mest bara det gamla vanliga. 3 timmars föreläsning med finans-Rolf idag, alltid lika underhållande. Han är en man av principer! Åkte med Malin till stallet eftersom skrutt-BAZ fortfarande är i tusen delar (vi har inte lämnat in den någon annanstans än, Mamma) och hade fejk-hoppträning för oss själva, kallt men kul!

i Seoul finns både Forever 21, Zara, Starbucks och mycket annat som inte finns i den här hålan. Det kan bli bra det där!

biblioteket och jag

så var jag där igen. Hundra miljoner timmar på biblioteket och allt är precis som vanligt!

det var riktigt skönt att komma hem till Linköping igen, det har ju trots allt blivit ett riktigt hem, även om området och standarden inte är top notch direkt...

ikväll blir det storhandling, som tur är har Johannas bil har både tändning och avgasrör kvar så vi slipper bli ruinerade på ghetto-hemköp :)

mmm...Hugh...

Australia, bra film (kan det bli dåligt när hästar, krig, kärlek, spänning, en bra historia och snygga människor blandas?) men det, eller snarare den, som gjorde det hela värt pengarna var ju lätt det här mannen



svettig, smutsig, cowboyhatt och lätt hjulbent. HET HET HET! Fick lust att börja ropa "Mera hud, mera hud" bara, det var lite dåligt av den varan...


latare än latast

inte fick jag något gjort idag heller. Jag tänker att jag ska göra så mycket nyttigt och bra att jag ställer in det som är roligt och slappt. INGEN BRA TAKTIK eftersom jag inte får något nyttigt och bra gjort. Hmpf, dags att börja tänka om?

nu ska jag i alla fall ställa mig och göra supersmarrig chokladmousse till lillejul hos mormor och morfar imorgon. Stackarna har ju på både det ena och andra sättet hamnat i en mindre rörlig situation.

idag på mataffären Metro sålde de semlor. Väl tidigt tyckte jag först, kan vi inte få vila lite från alla högtider? Sen kom jag på det, konsumera mera! Rädda världen, köp en semla! Eller något.

så här ser man ut när man lär av sina misstag,


RSS 2.0