vårvårvårvårvårvårvårvårvår


oboy, vilket vackert väder...

vilken lycka att hoppa ut i solsken och 11 grader idag! Massor med skatteåterbäring var inte heller helt fel, sommaren är räddad! (typ)

idag har det blivit jobb istället för plugg, nu blir det stall och sen jogging istället för plugg. Dugga på fredag? Jag? Nääe, eller?



mjoo

ännu en oproduktiv dag till ända. Ska ta min godnattsaga (Internationell redovisningsstandard i Sverige) och, högst troligt, somna snabbt som bara den.


och drömma om sol, sand och bara ben!

ännu mera skoj!

miami i juni. Soft.


mycket roligt nu!

Seoul är givet (om jag kommer in, peppar, peppar!). Men sen?

Gent eller USA?

och Tara ska få bli med föl :D Mamma och jag kikade på lite hingstar igår, Lord Z såg ju ut som en riktig karlakarl... Någon som har något bra hingst-tips?

sicken helg!

långhelg i stockholm är verkligen inte fel. Särskilt inte när man bor i ett hus som ser ut som ett femstjärnigt hotell :)

ons/tor/fre bestod av TP-skrivande och ångest. Mindre kul.

på fredagen hann vi dock (med nöd och näppe) med en nattlig visit hos Wilma och Tim. Drack lite vin, åt cupcakes, snackade med en galen göteborgare, drog hem. Alldeles för lång sovmorgon på lördagen, kvällen tillbringades på Houston Steak House med 12 tokglada stalltjejer och massor med skratt och god mat, efter det fotboll hos Simon och en snabb sväng förbi Tegel. Alldeles för lång sovmorgon (igen!) på söndagen, supersmarrig brunch på Sirap med Lina, Totte, Oscar och Emelie, snabb sväng på stan (mamma, jag önskar mig alla kläder från H&M på Hamngatan!), förbi Johanna och sen tillbaka till Linkan. Puh. Perfekt helg på alla sätt och vis! Önskar bara att jag hunnit med stallet en sväng...

helg!

äntligen. Så himla skönt!

blev bara lite försenade till Wilmas kalas igår, som tur var kom vi i alla fall dit rätt dag...

nu ska jag hem och träffa familjen lite, sen blir det en sväng på stan, tjejmiddag och så träffa Lina! Jippiee!

mellanmjölk

och jag som ville ha grädde! Jaja.

nu är det ganska exakt 6 timmar och 23 minuter innan TPn ska in. Sen kan man liksom inte göra något mer. Skönt.

teeeeeeepeeeeeee

jag. vill. inte. men. måste.

suck.

fick god tårta hos Lunkan i alla fall, nu är det bara på´t igen.

yaay.


kul kö

nu är vi i Täby igen efter en hård natt i skrivsalen i Kårallen. Bäst för Players att Elinpiaden blir typ det roligaste jag gjort någonsin, annars var det lätt inte värt det!

det började lite mysigt i Baljan, sen gick det bara utför. Tur att vi va två i alla fall, Hanna!


buhuu

världens snöstorm ute! Har suttit i min ensamhet i D-huset ända till nu med förhoppningen om att det ska sluta snöa. Tji fick jag, det blev bara värre.

lika bra att ta min bastkjolcykel och trampa hemåt innan det brakar lös ordentligt.

herregud

vilket jäkla pris att vinna!

"Golden Peacock Global Award for Corporate Social Responsibility for water conservation, management and community development initiatives"

det ni!

mördarcykeln pimpad...



...med en guldglittrig bastkjol. HawaiIE var sjukt skoj, liten miss bara att brandlarmet gick. Som tur är finns det de som ser till att vi som var där inte behöver känna oss ensamma.


mååååååndag

vecka 13. Ska få besked om utlandsstudier till våren -10 (hehe, hur knäppt såg inte det där ut?), få tillbaka kvalitets-uppgiften, köa heeeela natten till Elinpiaden, gå på finansdagen, åka hem till Stockholm, fira Wilmas födelsedag, lämna in projektarbete, skriva TP, gå på stallmiddag, plugga kalk och extern B och så kommer såklart Lina hem!! Vad ska jag inte göra denna vecka??

det står i illusionerad vetenskap!

det blev aldrig någon bio igår. Tröttheten tog överhanden och vi hamnade i sängen framför SVT 1 (av alla kanaler!) hela kvällen. Så ska det låta, Grillad och Hundtricket, helt otroligt, trodde aldrig att jag skulle kolla på enbart svensk-producerat en hel kväll...

imorse blev det Bodypump. Les Mills hade haft någon ny release, sjukt jobbigt program! Nyttigt säkert, men nu kommer jag väl inte kunna gå på en vecka igen. Suck.

weeeeee

HELG!


slut

lång och seg vecka börjar gå mot sitt slut. Som vanligt känns det som om jag inte gjort något alls men ändå inte haft någon tid till det jag hade velat göra. Skumt.

idag var jag hos doktorn och beklagade mig över mitt lillfinger, känns sådär lagom segt att börja om processen igen men det är väl klokt ändå. Förstår bara inte hur det någonsin ska kunna bli rakt igen! Snälla tanten i receptionen gav mig ett högkostnadskort på en gång, nog lika bra ;)


ny-brutet finger, det var rakare då! Hehe

imorgon blir det dressyrlektion på morgonen, långt (antagligen sjukt segt) seminare med opponeringar och grejer, TP-skrivande, träning, tacos och bio - Män som hatar kvinnor. Ska ta med mig en filt som jag kan gömma mig under när det blir läskigt. Hua.

KUGGA! KUGGA! KUGGA!

http://www.youtube.com/watch?v=UAQjtRFxPhs

Det får väl bli....U!

aaaaawww

http://www.youtube.com/watch?v=kTLDLWhgV1c

till och med live.

men jippie

ännu ett G. Det funkar tydligen inte att bara VILJA ha bäst betyg, man måste visst göra något som kallas för att plugga också.

i helgen är det HawaiIE, det är jippie på riktigt! Innan det ska projekt in, opponering göras och TP skrivas. För övrigt skiner solen, badrummet är färdigt och det finns mat i kylen så det finns faktiskt inget att klaga på!


cabaré!

jisses vad duktiga de var! Perfekt avslut på den senaste månaden som mest (bara) bestått av pluggpluggpluggpluggplugg.

om en timme eller så åker vi upp till sthlm. Det blir mysig nattkörning, Z står i garderoben på NH så vi kunde inte åka tidigare...menmen, det går nog det med, får sitta och slå på varandra i värsta fall!

imorrn blir det hästar i mängder och ännu mer plugg. Suck. Lov, någon??

mer lägligt!


nämen, så olägligt!


taskigt.


denna eviga väntan

styrningen, kom NU! Jag pallar inte sitta och kolla studentportalen flera ggr om dagen. Please!

det börjar dessutom bli ohälsosamt, den puls jag hinner få upp bara genom att logga in är inte nådig. Kanske skulle besöka en psykolog?

en dag på bibblan (i sms-form)

Johst: "'He's not that into you' har premiär på fredag. Vad sägs om att vi ser den på söndag?"

Jag: "Det skulle va sjukt nice men vi ska sitta med projektet tills vi tuppar av. Hmm, fredagen efter det kanske? Eller vad händer då? Ska du med på jag-orkar-inte-med-mitt-liv tjejkväll hos Hanna när de stänger här?"

Johst: "Synd! G kommer då. Veckan efter det då? Vi måste se den."

Jag: "Haha vad sägs som att se den i maj annars?"

Johst: "Äh, vi tar det om ngra år när vi har pluggat klart och förhoppningsvis har nån form av liv."

Jag: "Men då ska man ju jobba livet ur sig, skaffa barn, köpa villa, volvo, vovve, ha middagar, vara pysslig, shoppa och träna så att mannen man gift sig med vill behålla en! Hmm. Undrar om filmen visas i himlen?"

Johst: "Vi måste skolka från våra liv. Det här går inte"

Jag: "JA! Det gör vi. Jag har typ aldrig skolkat, spännande!"

Johst: "Jag är veteran. 'Jag ska lära dig aaaallt jag kan!'"

kvalité hit och kvalité dit

jag drar på jag-orkar-inte-med-mitt-liv tjejkväll istället. Chokladbollar och SATC. Perfekt!

kvalité, vad är det?

här har det snöat HELA dagen. Prutt.

just nu skulle jag helst av allt vilja ligga i sängen, tittat på någon oerhört inte viktig/svår/dramatisk serie, typ Gossip och äta massvis med godis. Men NEJ, icke sa nicke, jag ska sitta på biblioteket och skriva om ICA-rapportens kvalité. Yaaay.


booooring

vinter igen!

gårdagens pluggfria dag visade sig vara ett smart drag. Idag har jag varit galet effektiv och hunnit med kalk, mafö, projekt och Bodypump. Applåderar mig själv. Jag har dessutom kommit fram till att det krävdes en attitydändring, så nu är det bara att le och va glad och sluta klaga! 

imorrn blir det stallet på förmiddagen (världens bästa start på dagen!) och sen plugg tills ögonen går i kors. På något lustigt vis har vi tenta på fredag (FREDAG liksom!) och det är i en sådan där jobbig mjuk kurs som är lätt som en plätt men kräver en massa, massa läsning och repeterande. Inget att förstå, bara korvstoppning.

nu ska jag skutta i säng och sova min skönhetssömn, puss och hej!


hihihoho

att Åva produktplacerar i Charterhjältar av alla program var ju typ det sista jag skulle ha gissat på!


somliga dagar blir ingenting rätt

långpromenad och extrajobbsansökningar.

det blev resultatet av kvitto-trixandet. Ska man äta mycket måste man ju fixa pengar till matinköpen och dessutom se till att röra på fläsket...

det finns så mycket annat jag borde ha gjort idag. Kan någon snälla ge mig en spark i baken?


vååååååååååååår

idag är det soligt, fint och varmt! Till och med bilen var varm när vi satte oss i den, det ni!

Z och jag har precis kollat senaste tidens kvitton. Fy bubblan vad vi gör av med pengar på mat!

Jag ska sluta äta.

is this gonna be forever??

snart är jag där. 56 sekunder in i "David after dentist".

ajaj

mitt huvud. Suntrip 2009 var inte ens hälften så kul som förra året. Fast när jag tänker efter så är det konstigt att jag vet det,eftersom jag inte minns något alls från det att vi cyklade från förfesten tills dess att vi gick hem förra året. Men ändå, jag vet att det var bättre då.


ekonomerna slog som vanligt alla rekord i utklädnad...



bilderna tagna från studentnatt.se

titt i almanackan

ojoj, det är mycket på g nu! Suntrip och hästar i helgen, tenta nästa vecka, och nästnästa, Cabarén, Haking-reunion, Oss ekonomer emellan, HawaiIE, ABBA-night, Våffellunch, Herrmiddag, lite Emilia-grejer och sen var det plötsligt april. Roligt roligt roligt! Förhoppingsvis kommer mars bara svischa förbi och sen är det VÅÅÅÅÅÅR!

och min födelsedag.

icke att förglömma!


whoopsidaisy

jag tror jag har blivit allergisk mot projektarbeten. Kan också vara ett symtom från nattens obefintliga sömn. Hur som helst, nu skiter jag i det här och laddar upp eländet. Provopposition på måndag, lär bli ett helvete, det är inte direkt som att varje rad brinner (då borde det kanske bli en himmel? Hmm, tål att tänkas på).

förresten, akta er för MOMSMANNEN, han är ett riktigt ruggigt monster. Jag kan tänka mig att han ser ut ungefär så här


kickstart!

äntligen. Idag fick löpbandet sig en omgång. 5 km rätt upp och ner och det var hur skönt som helst.

nu gäller det att hitta tiden till att träna enligt min plan, 3 springpass och 2 styrkepass i veckan, borde ju inte vara så svårt, eller?

i helgen kommer Charlotte hit! Linköping har hopptävling så Skrållan sover på Sålla och Charlotte här hos oss, mysigt! Big problem bara, det är Suntrip på lördag...funderar på att fixa både hästsnack och galen fest, det var ju SÅÅÅ roligt förra året så det måste nästan gå!


Zebra-flocken! Vattenhååål, vattenhååål!

skabbigt värre!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2334547.svd

det är tydligen inte bara här i linkan...

zzzzzzz

nu är jag så trött så jag dör. Ska hoppa i säng och vakna med gott humör och spring i benen imorgon, så det så!

och Zebastian, kom hem nu! Hur mycket projekt kan man skriva egentligen!?

stiligt, wilma!


jasså det är SÅ det är!

"Internet är ett (det finns andra) världsomspännande nät av datorer som kopplats ihop med ett speciellt kommunikationsprotokoll. Webben (eng. World Wide Web) är en väv av dokument som på Internet länkas till varandra. Med andra ord, webben finns på Internet, men det senare är mer än webben. En webbplats eller sajt (eng. site) är grovt förenklat beteckningen på en logisk samling webbsidor som administreras av en eller flera serverdatorer. Ofta används uttrycket hemsida synonymt med sajt, vilket egentligen är fel eftersom en sajt kan ha flera sidor varav endast en är själva hemsidan, dvs ingångssidan på en sajt."

förresten...

kom på att det ganska snart är min födelsedag!

Hint hint


och nej pappa, vi ska inte åka bort på påsken, vi ska ju till fjällen! Eller?

?

konstigt. Jag har börjat tycka att det är mysigt att sitta i skolan hela dagarna. Ska det vara så?

galen effektivitet

hög på koffein och med en sällan skådad stressnivå i kroppen får man sjukt mycket gjort. Har dessutom hunnit spana in diverse skor, det kryper i shoppingnerven! Appropå det, en klar fördel med att ha mycket att göra, inga pengar hinner spenderas!


Topshop har verkligen sjukt fina grejer!


vem vill betala min smekmånad?


i 380

jag kan verkligen inte plugga på helgen, det GÅR inte. Konsekvensen av det blir att jag kör på femdubbel hastighet måndag, tisdag, kollapsar onsdag och kör järnet torsdag, fredag. På sätt och vis skönt eftersom mitt huvud är fräscht och på topp på måndagen och det blir roligare att plugga i veckan om jag slipper på helgen. Kör nog vidare på mitt sätt helt enkelt!

nu (eftersom jag tog ledigt i helgen) ska jag bara skriva ett Cover Letter, ett CV, ett mindre projektarbete och göra en SnabbaSvar leverans. Som hjälp har jag en superstor kopp kaffe importerad från Egypten (bara koppen, inte kaffet!), tack familjen!


myssöndag

gårdagskvällen blev toppen! Mysig middag hos Hanna, förfest hos Borren och sen NH. Minus var bara den enormt långa kön in på NH, även om jag gjorde en ny vän på köpet :) Bi6 kan ju slänga sig i väggen med sin organisation också, 1 (!) person i garderoben när man sålt 1200 biljetter. Vad gick snett där liksom?? Kvällens plus övervägde dock, fick dessutom träffa Jonas (fd kombo) som var på snabbvisit!


nyfunnen vän och Hanna

idag hade Lindberg/Lövfendahl/Malm drop-in brunch, hur mysigt som helst! Jag, Snaps och Z cyklade dit när vi vaknat och gjorde amerikanska pannkakor, smaskens! Nu har vi tvättat, tvättat, och tvättat och laddar ner film för fullt. Hade egentligen tänkt gå och se Män som hatar kvinnor men familjen som landar på Landvetter ikväll kommer förbi och plockar upp snarken så det får bli en annan dag...


mysvovve!

RSS 2.0