ruskig fredag

kaos imorse, tenta åt skogen, ännu mer kaos, nu bråttom, bråttom, bråttom!

fixat är i alla fall alla papper till utlandsstudier. Puh. Ska bara lämna in allt nu också, det borde vara lättast av allt, men med tanke på hur allt gått hittills har säkert Zenit brunnit ner lagom tills jag kommer dit. Fördelen med det är att då har alla andras ansökningar brunnit upp = väldigt många utlandsplatser till mig!

nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen ta mig bortåt Vasastan. Temat för kvällen är Golddigger och det hade varit riktigt roligt att skoja till det lite, men det är nog inte den sortens fest. Kul ska det bli i alla fall, mindre roligt att tåget hem går 07.55 imorgon bitti. Jaja, vad gör man inte?

 

slaskigt värre

imorgon är det tenta. Jag är sämst i världen. Ska i alla fall gå dit och titta på eländet, men den 29 november kl 8-13 kommer jag garanterat sitta i Terra igen!

sitter och sliter med mitt motiveringsbrev till utlandsstudier också. Hur svårt kan det egentligen vara att skriva om sig själv och sina visioner? Det blir dessutom extra svårt att skriva bra grejer när jag inte ens är särskilt intresserad av de universitet skolan har att erbjuda... jaja, jag ska göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker!
 


Snaps: hälsning från Ryd, no 3

onsdag
antal promenader: 3
mat: 3 dl + lite annat smått och gott
vatten: hmm...han har kissat 3000 gånger?
stallbesök: 0
promenader till Hemköp: 1
timmar i Zebastians och Jessicas säng: alldeles för många! Se bevis nedan.
fästingar på huvudet, bortplockade (!): 1
övrigt: Snaps har fortfarande problem med dygnsrytmen. Hela huset har fått problem. Snaps smittar.


frost!!

men hallå! Vi skulle ju åka hem i helgen för att byta till vinterdäck, det kan ju inte bli halt innan vi är hemma heller!

Hanna och jag skulle som vanligt varit i skolan 9.00, men som vanligt är vi inte där. Dåliga människor är vad vi är!

hittade detta igår, ganska så häftigt!

http://www.imdb.com/find?s=all&q=Josefine+Mattsson

Snaps: hälsning från Ryd, no 2

tisdag
antal promenader: 3
mat: 3 dl + mycket skinka
vatten: hmm...han har kissat 2000 gånger?
stallbesök: 0
promenader till Hemköp: 1
timmar i Zebastians och Jessicas säng: alldeles för många!
slagsmål med dvärgschnauzrar: 1
fästingar på huvudet, fortfarande inte bortplockade: 1
övrigt: Snaps har problem med dygnsrytmen. Sover till 12 och är vaken till 4. Illa!

bläääää

alla har gått in i plugg-mode. Zebastian och Jonas har inte lämnat lägenheten på två dygn, Hanna och jag sitter i LiU-butiks korridoren (för att slippa träffa folk, hur ofta händer det??), alla rekar-tvåor har gått upp i rök, förutom vissa vilsna själar som kommer förbi oss på väg till LiU-tryck för att stjäla lite papper till fusklappen. Jag känner mig så där lagom vilse bland importkvoter och inkomstelasticiteter, ibland får jag lite hopp, men så råkar jag på en samhällsekonomisk lönsamhetskalkyl och hoppet ersätts av förtvivlan. Hua.

det är i alla fall bra skönt med en byracka i huset. Han har nu lärt sig var vi bor och hur många trappor han måste springa för att komma till rätt lägenhet (inte så svårt att förstå kan man tycka när vi bor på våning två av två...). Vi har hunnit med några mysiga promenader och ska ut på en riktigt lång en på fredag eftermiddag, då måste det vara sol!

aaaaah

sen som attan! lovade Hanna att vara på frågestunden kl 08.00 men var trött som en död när jag vaknade och hade på något sätt lyckats förtränga att jag har ett jobb. Nu sitter jag i köket och sliter med cpx som går långsammare än långsammast och är bara 2,5 timme sen...


Snaps: hälsning från Ryd, no 1

Jossan, det här är till dig så att du kan hålla nerverna i styr nu när Snaps är far far away.

måndag
antal promenader: 4
mat: 3 dl + mycket köttfärs
vatten: hmm...han har kissat 1000 gånger?
stallbesök: 1
jagade harar: 0
luktspår efter harar: 2
gnäll: ytterst lite
fästingar på huvudet: 1
övrigt: erbjuden att spela en innebandymatch (de var en spelare kort). Snaps tackade nej.



just like back in the days

lördagen blev en fullträff! Det var år och dag sedan vi träffades alla samtidigt, det kändes precis som förr men ändå inte. Vi börjar, tillsammans, ha skrapat ihop en hel del erfarenheter och intryck från många världar och framförallt från världens alla hörn, det är riktigt roligt! Jag tror alla vi studenter som var med är mer än mycket avundsjuka på Lina och Totte mfl som drar down under imorgon, resten av oss har bara berg med plugg att ta oss an...

hur som helst, kvällen började med middag på Friday´s, riktigt stereotypt då nästan alla killar käkade hamburgare och tjejerna åt Ceasarsallad, hehe. Mysigt och såå skoj att se alla, Tove kom också och gjorde kvällen ännu bättre! Efter lite om och men hamnade vi sen på Magenta, helt ok ställe men trist musik, orka spela Children fyra gånger på två timmar... Jag och Zebastian drog hem rätt tidigt, några tappra åkte till Johns båt på efterfest och hade tydligen en vild natt enligt detaljerade beskrivningar dagen efter...

nu är vi tillbaka i linkan igen, tenta på fredag och en miljon grejer att fixa innan helgen. Av någon anledning känns allt ändå väldigt lugnt. Kanske ett bra tecken?




pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg

nu ska jag i alla fall ta en paus. En sväng till Täbban och sedan till Valla och rida med Emelie :)

wohoo

jag och den här tjejen kom väldigt bra överens idag...



mycket tack vare att det nästan var Hakingklass på övningarna, jag kände mig som hemma!


back to the future

jag har ruskigt många beslut att ta inom den närmsta tiden.

-ska jag söka utlandsår nu?
-ska jag läsa tre eller fyra år?
-ska jag bara söka ett halvår utomlands?
-ska jag försöka fixa själv?
-vilken inriktning ska jag läsa?
-hur bra vill jag klara mikron?
-ska jag läsa utomlands på graduate eller undergraduate nivå?
-vad vill jag med mitt liv?????????

hua. På lördag blir det framtidssnack med pappa. Alla som känner att de har något att komma med, joina!

härliga höst!

jag gillar verkligen hösten. Det är lagom kallt, allt är så vackert, man får klä på sig flera lager med kläder, allt lugnar ner sig, hela befolkningen går i ide. Trots att solen lyser måste man inte gå ut, det räcker fint att sitta inne och titta på den. Jag vet att jag om inte allt för länge kommer att börja beklaga mig över att allt är så mörkt, kallt och trist, förhoppningsvis dröjer det tills dess, just nu har jag inte ens något emot att det regnar ibland.

 

iphonen tar helt ok kort tycker jag, iaf så länge det är tillräckligt ljust!

flåsigt värre

höstens första springtur! Ingen rolig historia. Nu är i alla fall det värsta över, måste bara hålla flåset uppe :)

började på allvar med 121 uppgifter idag. Hundra år för sent, men eftersom jag är den jag är började jag idag. Varje uppgift tar cirkus en timme att göra, en timme! Jag tror inte ens att jag har 121 timmar innan tentan...

nu börjar helgen ta form också, kommer bli bra! Skulle bara vilja ha ett par nya skor (snälla mamma, döda mig inte!). Såg att Emelie köpt nya väldigt fina svarta skor, något åt det hållet skulle sitta fint!

människor alltså!

usch vad trött jag blir på dumma, korkade människor. Jag har någonstans trott att det ska bli bättre ju äldre man blir, att folk ska växa upp, bli lite smarta och tänka ett steg före...men nej! Det enda positiva är väl att även den mest korkade verkar få hyfsade jobb och lite pengar på kontot varje månad, det gör ju att de flesta jag känner borde få riktigt bra jobb och mängder med pengar på banken.



californicaaaaaaaaation

2 nya avsnitt! Fest!

ojojojojoj

jag är rädd. Rädd för fulvin och fylla och människor fulla på fulvin. Skytte-C idag gav nog även den mest garvade ångest!

mitt i allt det tragiska var det ändå rätt roligt, det var som 300 förvuxna barn på dagis! Hysteriskt mycket lera, tror att både en och annan kommer att smygtvätta, och inte i Stångån...



overallsinvigning

en bild säger mer än tusen ord. Flera säger typ allt om hur knäppa vi är här nere...

   

  


en dag som alla andra

jag har precis gjort kopiöst mycket köttfärssås, igen. Hela lägenheten är ett enda stort stekos och det är varmt som tusan. Det skulle ju vara kul om det gick att öppna mer än ett fönster i köket, men icke, här ska vi plågas!

pratade med Syon idag, mer värdelös människa får man ju leta efter. Jag undrar vad hon gör hela dagarna, spelar Röj? Funderar på att ringa rektorn och tipsa om en kostnadsbesparing, kanske kan behövas i dåliga tider som dessa.

nu jobb (missade en ganska viktig grej i helgen, ska försöka reparera nu, suck), sen plugg (suck, suck). Känner att mitt humör är på topp idag, ska bättra mig.

en bra sak med dagen, galengalopperade med Gloria! Det finns verkligen inget bättre när humöret är i botten än att galoppera fort som fan, allt tråkigt och jobbigt rinner av och lite lycka smyger sig på istället!


limmo i linkan

soldater, sjuksystrar, befäl, civila, fylleslag och Konsert&Kongress. Kort sammanfattning av årets Dammiddag som ska ha varit bäst hittills, som alltid. Bror mfl kom ner ganska sent så det blev ombyte och sen snabbt iväg till Norgegatan och återigen en riktigt bra förfest. Securitas kom såklart och hälsade på så vi flyttade festen några meter och drog sen till eftersläppet. Därefter är allt lite suddigt, jag gjorde allt och ingenting och sen plötsligt skulle vi hem, i 7-personerstaxi (som här i linkan tydligen betyder limousin).

när alla nyktrat till någorlunda och all tandkräm (!) var borttvättad från soffor och brorsor åkte vi och badade. Zebastian är numera stolt innehavare av rutchbane-rekordet, slå 6.74 den som kan! Brorsorna åkte hemåt framåt kvällen medan vi andra låg här hemma och spelade spel. Simon och Viktor drog i morse och nu borde jag sätta mig med Mikron. Kraven på att klara tentan den 31 ökade något enormt i och med infomötet om utlandsstudier. 60 poäng måste vara avklarade vecka 48, trist att jag har 59!!

har i alla fall anmält mig till TOEFL-testet så ett år utomlands är inte alltför långt borta, måste bara göra den här till min bästa vän i 12 dagar framöver...


the big apple

helgen kommer bli grym! Jacob, Henke och en drös av Zebastians kompisar kommer hit. Stor utgång imorrn!

var på KPMG:s Case-final idag, faktiskt (!) riktigt intressant (fick dessutom tårta). Domarna var dock lite scary, det kommer krävas en hel del mer kunskap för att jag ska våga mig på något liknande...

imorgon är det info-möte om utanför Europa-plugg. Jag vill, vill, vill, vill, VILL utomlands, helst hit



även om just denna plats inte är så het just nu...

tog UF-kort idag också. Sjukt kul! Kan ha varit det fulaste kortet på mig någonsin. Mittbena, flaskbottenglasögon och helknäppt skjorta. Nice!

mer död än levande

försov mig imorse. Stackars Hanna fick redovisa själv. Förlåt! Förvånansvårt nog hade vi rätt på flera av uppgifterna, trots att vi fattade nada när vi gjorde dem igår.

ikväll är det herrmiddags-hemlighets-pyssel. En herrans massa tjejer ska träffas och göra upp ondskefulla planer, hehe. Vin finns med i bilden och det kommer inte sluta annat än illa. Appropå det, senaste akta alkoholreklamen är ju riktigt bra, om bra med en reklam betyder att budskapet når fram. Äkta ångest!


åh härregud!

   Expressen


prom

clubkortet blev så sjukt roligt. Garvar fortfarande, Hannas min var obetalbar!

annars var det här ännu en 13 timmars dag. Nu är jag sådär behagligt supertrött, har ont i musklerna efter Bodypumpen och är lite darrig i hjärtat efter Grey´s. Nu ska Zebastian pallra sig hem också så blir dagen komplett.

hade en intressant diskussion idag också om hur mycket ett "gratis" G är värt. Mycket för vissa! Jag skulle inte lägga en krona på ett G, men en hel del för ett VG. Någon som har "råkat" komma över mikrotentan?

alkohunden kommer hit!

Snaps

en hel vecka! Yaaaay :)

hopp och skutt

puh. Tuff dag och den är långt ifrån över!

duktig som jag har blivit var jag i skolan 8.15 imorse, som alltid på jakt efter ett grupprum. Som alltid var det fullt överallt, teknologerna har tenta-P och sprider ut sig som baciller. Ryktet går om att de flesta har sin sista tenta denna vecka, kan inte annat än hoppas på att det stämmer!

fick i alla fall lite plugg och mycket jobb gjort. Hann springa förbi ett lunchmöte med Herrmiddagsgruppen (jisses vad de är taggade, de har redan haft fler och längre möten än vad vi hade totalt förra året) och satt med på en halv föreläsning som fick alla att bestämma sig, ingen nationalekonomi här inte! Intrång hit och samhällsnytta dit, so booooring.

tillbaka i A-huset satt vi och trängdes några timmar till, jag hälsade på Zeb som satt längre ner på campus och sedan lurade Hanna med mig på Step Basic. Haha, jag tror inte att någon kan vara sämre på det där än jag. Fjärilen, upp, ner, flyga, höger, vänster, snurra, hoppa, klappa, mer omöjligt än möjligt. Instruktören var dock en skön prick, fick hysteriska skrattanfall inombords första 10 minuterna, sen blev det så krångligt att jag inte ens hann skratta. Envis som jag är ska jag försöka ta mig dit tills det sitter, om inte annat för att kolla på instruktören, hehe.

nu måste jag leta upp en finklänning, en blomma med snodd, läsa något gammalt kompendie om cost-benefit analyser och laga mat till imorrn. Funderar på att hyra en åsna som jag kan packa alla mina saker på, pallar inte riktigt slåss med alla prylar hela dagarna. Äkta I-landsproblem, stackars mig!

johanna black och övrigt crew


glitter och glamour

varje gång man duschar här får man ett fint lager glitter på större delen av kroppen. Jag vet inte riktigt varför men jag tror att det är en kvarleva från förra årets Draget...

lång dag i skolan idag. Mycket jobb, mycket plugg och inte så mycket annat. Hann med en sväng i stallet också, det är alltid lika skönt att rensa hjärnan några timmar!

onsdag och torsdag är det fotografering till skolkatalogen. Årets tema är Yearbook '08 och utspökning är obligatoriskt. Prom och Geeks är vad som gäller för UF och Club, måste alltså att hitta mina finaste och töntigaste sidor inom ett dygn, hehe.

idétorka!

sitter i skolan och försöker klura ut bra idéer till Årsbanketten. Temat är Fantomen på Operan, längre än så har vi inte kommit... Affischerna är i alla fall på väg att bli riktigt bra, visst blir man sugen på att gå?


dark sunday night

ännu en dag till ända. Ska strax ta mina 100 nyutprintade kompendiesidor och en märkpenna och sätta mig i sängen och läsa allt vad jag har. Magen är mätt och nöjd efter middagsrester från igår och smulpaj med vaniljsås. Mums!


mördarcykeln har varit i farten igen, både idag och igår. Det började ganska oskyldigt med att baklampan flög av med buller och bång igår kväll. Onödigt men lättfixat. Desto värre blev det idag då stödet gick av. Suck. Min cykeldelssamling börjar växa sig stor, förhoppningsvis håller alla större delar ihop till sommaren i alla fall!



litet urval. Någon som vill köpa något?


beautiful sunday morning

om än något blåsig här på östgötaslätten.

kul kväll igår, först mysig middag med Jonas och Maria, sen Vasastan Runt - missade dock 75 procent men det var självvalt. ABBA nostalgi på Götgatan, riktigt nice! Stannade dock lite för länge, blev panikcykling till NH fem i tolv men det fixade sig! 

Z ligger i sängen och kollar på Hulken, jag sitter i vardagsrummet och jobbar. Snart ska vi ut och traska i skogen - lukta på träden, titta på fåglarna och känna på solen!

 

sådär

måste sluta skriva sådär hela tiden. Det är sådär roligt att läsa!

högst troligt är det inte ens ett ord.

shall we dance?

segdag igår. Jag läste SvD från pärm till pärm, nu måste jag börja prenumerera! Det är riktigt lyxigt att kunna ligga i sängen en halv fredag och bara läsa tidningen, me like!

på femman igår gick "Shall we dance", ballroom dancing kanske vore något, haha! Jag ska i alla fall kolla om det finns några kurser, om inte annat finns det säkert något latinamerikanskt, salsa vore riktigt roligt!

nu är det stallet. Konditionsträning i höstrusk...sådär mysigt, men vad gör man inte??

Nämen! Det är ju jag och Zebastian! (eller inte)

 



empirisk undersökning

två sätt att plugga associationsrätt

1
  

2



eftersom 1 garanterat skapar minnesluckor är min hypotes att 2 ger bäst resultat.


lugna gatan

ny, mulen dag i fjärde storstadsregionen. Inte fått mycket vettigt gjort än, dags att ta sig i kragen! Eftersom alla utom jag har tenta imorgon blir det till att roa sig själv. Detta roande kommer bestå av en tur till Hemköp, Preem, massor med läsande i Mikroboken, 5 km i spåret, Idol och SATC. Borde ta tag i resultatet för Emilia-middagen också, sådär roligt måste jag säga.

desto roligare är mina nya stövlar, 1000 tack mamma!


hoppträning

gick helt ok på träningen idag. Gloria är toknonchalant när det är lågt, nu vill vi hoppa högre! Jag skulle kunna ge mycket för att rida för Haking istället, det finns helt enkelt inte många som når upp till hans klass. Nu känns det mest som om jag bara "håller igång", det blir inte så mycket nytt lärt.

glömde såklart stegmätaren hemma när jag åkte till stallet. INTE BRA! Jag tror att PM-teamet ligger illa till som det är i vår lilla stepcompetition, bäst att skärpa sig.

sådärja

http://www.surveypirate.com/Survey.aspx?SurveyId=116&Hash=66tUSQCORabQe6v8wpj5yg%3d%3d

- min första SurveyPirate undersökning!

Alla ni som vill skapa en undersökning, gå via denna länk så bidrar ni med några kronor till Årsbanketten!

http://www.surveypirate.com/Welcome.aspx?CampaignCode=Linkoping


framme

och snart på väg till stallet :) Här hemma ligger Zebastian och Jonas i mjukiskläder i varsin soffa och förhör varandra på assrätten. De är lika snälla mot varandra som vanligt...kompiskärlek!

muntert


godmorgon!

bilen fungerar, wohoo! Nu blir det Linköping runt lunch, ska plugga lite här hemma först.

allt bättre

pappa, jag och Jacob tog ett varv med Volvon och BAZ. Det tog nästan upp till kyrkan innan bilen kom igång, men nu går den! Det blir väl till att gå upp varje timme hela natten och starta den nu bara...

om jag inte hade fått igång bilen utan varit tvungen att lämna in den hade det blivit Haking imorgon. Pelle har köpt ny häst och alla vill se den! Nu lär det dröja ett tag innan jag får se den, men å andra sidan får jag hoppträna själv imorgon :)



bra dag!

eller inte. Missade två möten, ooops, missade stallet, ooops, inte pluggat, ooops. Nu ska jag gräva ner mig i böckerna, åka till ett annat stall och sen är det Grey´s! Yaaay !


jävla skit bil!

morr. Orka ge upp nu, den har ju rullat fint alla andra dagar i flera år! Om jag håller tummarna riktigt hårt fram tills dess att Jacob och alla hans kompisar kommer hem ikväll så kanske vi (de) kan lyckas få igång den då. Hoppas!

Prag var underbart. Riktigt trevlig stad på många sätt och vis, allt var så fantastiskt gammalt och vackert! Det var nästan så att man kunde se hästdroskorna komma farande på Charles bridge, soldaterna dricka öl på pubarna (gissar att de gjorde det i alla fall!?) och kungen hälsa på folket från någon balkong på slottet. Det var som Gamla stan tio gånger om och tio gånger så stort. Tusen tack mamma och pappa för att jag fick följa med!

Många sköna lirare med på resan också, det blir verkligen annorlunda när man inte bara är svenskar!
Topp 3
Mark - "Det man äter i Prag stannar i Prag" - sant för vissa, inte för alla. Dumplings orsakade grav övervikt på planet.
Keith - "Everything is fake, it´s like Disneyland!" - när guiden för 150 gången sa "this is not the oriiiiginaaaal" om utsmyckningarna i katedralen.
Jacob - ????????? - så fort ett danskt ord passerade hans öron, vilket var ganska ofta.




stockholm i mitt hjärta

hemma igen :)

däckad torsdag, späckad fredag med dunderbra avslutning på NH, nu snart söndag och jag har mycket kvar att göra innan avgång imorgon.

fördelen med att bo i Linköping och att man nästan alltid stannar i Täby någon dag innan man ska flyga någonstans är att det inte går att packa i sista minuten. Det är inte riktigt hela sanningen eftersom jag packar i sista minuten innan jag åker till sthlm, men det är åtminstone inte sekunderna före den "riktiga" resan. Det passar mig riktigt bra att ha det så, har något glömts i linkan går det oftast att fixa här hemma, dock inte passet har jag fått lära mig...

imorse brutalväcktes vi klockan 8 av den äldre generationen i Make Believes. Eftersom vår ringklocka är i det närmaste obefintlig stod de och bankade allt vad de hade på dörren. Jag hörde ingenting (som vanligt) men Zebastian kastade sig upp och öppnade - misstag! Några öl och sjukt mycket garv senare gick Zebastian och köpte 20 kanelbullar och smarrig frukost = lyckad morgon trots allt :)



men hit ska jag på söndag!



vackert värre!

oj, höst!

tittade ut genom köksfönstret och såg att det blivit höst! Bara sådär, förstår inte när det hände?

pratade en stund med mamma igår om hästskrället. Hon är inte lätt, men samtidigt inte svår heller. Gör man allting rätt, både i hjärta och hjärna så går det. Hon bjuder inte på någonting, men kommer man på rätt fot med henne så går det. Jag tror att det allra viktigaste är att bli vän med henne, förstå henne, då känner man hur mycket eller hur lite det krävs för varje enskild situation. Mamma, vad tror du om det?

Nu ska jag göra lite lektionsuppgifter, äta frukost och åka till skolan. Hade hoppats på att vinna NY t/r 4 gånger på Mecenatkortet, men nej, sådan tur skulle jag ju inte ha!

torsdag kväll

oerhört oproduktiv dag. Lovade Hanna att varken plugga eller jobba, det gick toppen! Fick lite ordning på alla nationalekonomipapper och gjorde av med lite pengar på H&M, såg de senaste Entourage- och Gossipavsnitt jag inte hunnit se förut och hämtade ut medicin på Apoteket. Som sagt, imorgon borde jag vara frisk eftersom det här blev en riktig vilodag :)

förresten, träffade Emelie i skolan igår, väldigt roligt! Hon var här för att kolla in våra Team-dagar, tydligen sitter hon i projektgruppen för Stockholms liknande arbetsmarknadsdagar och skulle kolla hur vi gjorde här. Det blev en riktig Täbyträff mitt i A-huset då jag sprang ihop med både Emelie och två Uppsalastudenter samtidigt. Oväntat värre!

imorgon blir det fullt ös medvetslös igen, lektion, föreläsning, förberedelse av måndagens lektion, möte, Gloria och mysmiddag på stan. Jaja, jag hinner bli frisk när jag är gammal!

doktorn igen

KAN JAG SNÄLLA FÅ BLI FRISK!? Jäkla virus, jag har inte tid, inte lust och hatar att gå runt och snora, hosta och rossla. Blä.

Zebastian är hemma igen. Hur skönt som helst. Imorgon ska vi gå ut och äta middag, mys, mys :)

det hade varit perfekt om H&M hade tagit sig i kragen och skickat min kappa innan dess. Hur kan kläderna komma ut i buitk 6 veckor innan de skickas till oss som beställt? Tvärtom hade varit mer rättvist. De finns ju bevisligen så hur svårt kan det vara?? Det är nästan så att jag cyklar ner på stan och ser om det finns någon kvar, knappast troligt i och för sig, och inte heller riktigt värt besväret.

jag vill åka bort, långt bort, nästan så långt bort det går, typ hit


RSS 2.0