regntungt

konstig dag. Varannan sekund har jag velat gråta, däremellan har det känts som om jag skulle svimma. På något sätt lyckades jag ta mig igenom 10 timmar i skolan, pluggandes, jobbandes och pratandes. Vändningen kom när jag följde med till DH, helt klart dagens bästa drag!

imorgon orkar jag inte tänka på. Vet redan nu vilka känslostormar som kommer rasa. Jag har alltid trott att de där starka, starka känslorna som beskrivs i böcker inte finns, att de är överdrivna till max, nu vet jag bättre.

dags att byta lakan, sätta på en tvätt och sova. Är trött som en gammal urtvättad tröja men samtidigt spänd som en fjäder. Vill veta framtiden, nu.



uppe med tuppen

om 40 min måste jag vara i skolan, helst tidigare då grupprum står högt på önskelistan. A-huset är hett, hett, hett bland alla, även om vi ekonomer gärna kallar det vårt hus. Troligtvis beror det hela på att inte tillräckligt många har joinat gruppen "Ut med I:arna ur A-huset" på Facebook.

Idag är det bara plugg (och lite jobb) som gäller. Hanna och jag ska grundligt sätta oss in i mikroekonomins mystiska värld, allt ska förstås! Jag önskar mig själv lycka till.


wohooo

det kommer rök när man andas! Lika kul varje år :) Ser fram emot vintern, vill frysa lite, ha mjuka, sköna, stickade tröjor och klänningar, vill gå i knarrande snö och titta fascinerat på termometern (som vi visserligen inte har) när den kryper ner mot -15.

så här såg det ut i Åre i vintras, mys!


oboy

jag ligger efter, så sjukt mycket efter! Lyckades knyta ihop några lösa tankar idag, men herregud vad mycket det är kvar!

spontanresa till Prag på söndag, ska bli riktigt roligt! Hela Cintgänget, kommer bli bra!

AFV är så sjukt kul. Ingen annan verkar tycka det men jag kan verkligen ligga och garva för mig själv :) haha

helt måndag

strålande väder, jag är "pigg", Emilia-middagen är över (och lyckad!), förkylningen bättre...helt klart en bra start på en ny vecka!

måste städa idag! Det är så tråkigt så jag dör, det här överensstämmer helt med min mening,


nästan måndag

hemma igen. Kul sittning på Platå, god mat, och mycket mat! Inte illa, helt klart bra mycket högre standard än både Kårallen och NH. Med6 är för övrigt sjukt bra på att gyckla, helt otroligt vad duktiga de var! Som min bordsdam sa, läkare och kan sjunga, livet är inte rättvist! Tack Soffan för att du drog hem mig i alla fall, vet inte var den här kvällen hade slutat annars...ett hett tips är shotbaren...

Nu SATC och sova, fattar inte hur långsamt det går för mig att kolla igenom den där skolådan!

puh

städat Gasquen, gick smärtfritt, tack för hjälpen ni som var där!

hittade 500 kr på vägen hem, wohooo! Undrar vad jag ska göra med pengarna, spara kanske? Låter trist, trist, trist men bra...

nu någon timmes vila, sen ska jag skrubba 110 A tills det skiner i alla vrår! Efter det på´t igen, fördrink 18.00...

ajajajajajajajaj

mina fötter! Men oj vad roligt det va ikväll! Sjukt mycket dans, supertrevligt sällskap och alldeles lagom mycket folk. Men...vad är grejen med ringen??? Nolle-P nostalgi över den, dock fortfarande lika pinsamt.

imorrn (idag!) är det städning, både i Gasquen och här hemma. Tror nästan Gasquen är renare än golvet här...usch.

Saknar, saknar, saknar dig! Ditt sms idag värmde verkligen hjärtat :)


vekling

det är jag det.

SJÄLVKLART var det bara virus. Grrrr. Hur svårt kan det vara att uppfinna något som biter på virus? Fatta vad det skulle sälja.

Nu kryper jag ner i sängen igen, ska bli så himla skönt. 2 utflykter fick räcka. Imorrn är det bara att bita ihop, ladda med ipren, alvedon, mollipect, halstabletter, nässpray och pulmicort. Tillbaka till SATC.

sjuk :(

ligger och väntar på att doktorn ska ringa, blir nog större delen av dagen i sängen. Suck. Jag har inte tid! En triljard grejer måste fixas inför sittningen imorrn, mikro måste pluggas och jag vill TRÄNA!!

jaja, köpte en sådan där fönborste eller vad det kan heta igår, hoppas att den håller måttet!

tillbaka till SATC och toapappersrullen...


ryck upp mig

för faaan.

Jossan, om du vill får du jättegärna komma ner 3-4 i alla fall :) Vad tror du om det?

funderar på att överklaga tentan, tycker allt att de gav mig några poäng för mycket. I och för sig är det så lätt inte värt det, orka skriva den igen, egentligen. Dessutom borde jag inte klaga, det finns de som har det värre.

somnade några timmar mitt på dagen. Skönt då, värre nu. Nya grannarna har dessutom förfest, oborstade affärsjurister utan stil, typ.

nej, på så här dåligt humör är jag faktiskt inte, känner mig bara så där lagom trött på allt. Hosta och snuva fram för allt.

Jonas har gjort 5 liter gazpacho, haha!

morning!

fint väder idag igen! Helt otroligt. Nu har jag jobbat, kikat på Top Model och börjar få bråttom som bara den. Bäst att sätta fart!

attans

G. Inte så att världen brakar samman men det är inte så himla snyggt i listan. Nästan ingen annan verkar ha klarat den, nu kommer alla skriva VG på omtentan och jag kommer sitta där med mitt G. Jaja, jag har hållt mitt löfte om att skriva alla tentor. Alltid något?

fullt ös medvetslös

galen dag! ingen rast ingen ro, precis som jag vill ha det! fått massor gjort, allt utom plugg. Torsdag och fredag dedikeras till mikron, idag hanns det inte med. Har dessutom gått på sparlåga, lagom fulvinsdarrig och sliten efter igår.

valde nya Club-projektledare idag, tror det blir toppenbra, alla är riktigt sköna och vill massor! Första mötet är redan imorgon, ska bli kul att träffa alla utan att det är seriös intervju... Clubhelg nästa helg också, kommer bli galet!

usch vad jag är avundsjuk på Zebastian! Jag vill också resa långt bort och göra sådant som jag aldrig gjort förut! Formel 1 är väl inte riktigt min grej, men Singapore - ja tack!

läste precis ut Denise Rudbergs senaste, lika bra avkoppling som hennes andra böcker. Saknar verkligen att läsa! Jag måste ta mig iväg till biblioteket någon dag och låna lite.

hoppträning på lördag också, yaaay! Funderar på kursen 25-26 oktober, vad tror du om det mamma? Får jag låna djuret? Två problem måste dock lösas innan, finansiering och pluggandet...mikrotenta veckan efter, inte jättebra tajming. Kanske kursen i november är bättre?

bellcleana bilder från igår, titta och eeh, njut?

                
        

och nej, jag sover inte bäst själv!

2 liter vatten senare

känner jag mig fortfarande som ett sandkorn i öknen.

Måste sova själv. Segt.


puh!

svettigt, trångt, medelhavsfolk och ekonomer...det var HG idag det! Jag har dansat ut varenda droppe vatten i min kropp, kommer ta veckor att återställa! Sjukt kul, hade glömt hur det var att dansa, ändå var det max hälften av kapaciteten idag. Längtar till lördag, då jävlar!

hett tips till alla, ha inte dubbla par bröst...haha

ursäkta röran!

i många bemärkelser :) sjukt mycket att göra, stressnivån är HÖG. Nu ska jag ta på mig ett par byxor ut och in, några tröjor bak och fram och ett par trosor på huvudet, sen är jag redo!

återkommer

okej

lite börjar falla på plats. Härlig söndagsmorgon, sol, min bok, god frukost och Snapspromenad. Pappa har lovat mig klänningen! Nu ber jag till Gud att den finns kvar. Linköping ikväll, längtar, men mycket ska hinnas med här hemma först. Jag måste flytta midsommarmöblerna till Erikssons men tror jag väntar tills att min trötta bror kommer hem. Mikro måste läsas också, kommer inte fatta ett jota imorgon annars. Middag klockan sju, dessförinnan stallet. 

Igår testade jag frisyren på riktigt för första gången, den är riktigt bra! Nästan som drömhåret några inlägg tidigare, bara lite kortare och utan den där fläkten i nacken hon på kortet har... Jag skulle behöva en rundborste med blås i i Linkan också, utan den blir det inte hälften så bra. Utan mat i en vecka nästa månad så har jag nog råd med en, hehe. 

en förlorad värld

inatt sov jag som en stock. Bättre än på mycket länge. Jag vet inte varför, men skönt var det. En sväng i Täbban, hittade en klänning to die for på Zara...snälla pappa? Pluggade lite, ytterst lite, åt smarrig fisksoppa på Konstnärsbaren och såg en film. En film att drömma sig bort i, precis vad jag behövde. Tack pappa och systeryster! Nu ska jag och Snaps ta en promenad, eller jag, Snaps och förhoppningsvis Zebastian.


hemma

lite oväntat sådär. God mat från Middagsfrid, mysigt prat om allt och ingenting, nu ska jag sno Denise Rudbergs nya bok "Åse", lyssna på "Om du lämnar mig nu" och krypa ner i sängen.

Skulle behöva bli frisk snart också så att jag kan börja träna. Inte alltför långt kvar till Årsbanketten och då måste jag ju komma i den röda.

Tröstshoppa vill jag också, även om den klänning jag allra, allra helst vill ha nu verkar vara slut, borta och aldrig komma igen... Som tröst (för trösten) kan jag tänka mig den här...



eller den här



fast nej, jag tror inte ens jag har lust att tröstshoppa...

horsepower

hemkommen efter en kall men mysig kväll i stallet. Red ut på nya vägar, finns hur mycket väg som helst att rida på här på landet! Tittade på "min" grupp på hoppträningen också, vill, vill, vill! Helst Haking förstås, men kan man inte få allt får man nöja sig med nästan allt. Gloria börjar bli riktigt fin i alla fall, ska bli kul att hoppa lite och se om hon blivit starkare, det känns så på backen!



nästan Gloria! hehe

klarade av en massa måsten idag, det var skönt, nu blir det lugn och ro i helgen. Imorgon ska jag kolla in lokalen för Årsbanketten, måste skriva upp lite frågor så att jag inte måste ringa femtio miljoner gånger och fråga allt som jag annars glömmer att fråga imorgon. Min mobilbudget och mitt minne är inte riktigt överens...


förkylning säljes

mycket billigt! gah! Jag blir knäpp, den släpper inte, trots att jag gav den 1 hel veckas lugn och ro. Nu har den idag på sig, sen är det kört fram till mitten på oktober.

Jossan - jag är hemskt ledsen, det verkar inte som om 4-5 oktober är någon bra helg trots allt :( vad tror du om helgen efter?

det irriterar mig att det irriterar mig, men Facebooks nya design är ju fruktansvärd. Om jag utgår från mig själv så tror (vet) jag att de kommer att tappa massor med aktivitet, jag som var flitig användare förut orkar knappt in en gång/dag. Hur kom de fram till att det nya var bättre??

studenter är allt bra finurliga. Ett av anmälda innebandylag kallar sig Erot IK. Hahahaha.

som vanligt har tiden sprungit iväg, utan mig. Dags att göra ett ryck och komma ikapp.


burr!

kallt, kallt, kallt är vad det är. Var tog sensommaren vägen?

är för tillfället alldeles ensam hemma, händer ju aldrig annars. Hur skönt som helst! Knäckebröd med avokado, mitt kaffe (koffeinfritt, skratta inte!), fårskinn på fötterna och Zebastians chill-playlist på. Mysigt!

Hanna och jag slog våra kloka huvuden ihop imorse och tänkte lösa alla uppgifter till imorgon...hehe, det gick ju sådär. Med båda på absolut sämsta humör och mitt huvud i bomull satt vi mest och surade, en och annan uppgift fick vi till, men absolut inte så bra som tänkt. Roligt är det i alla fall att det inte är gymnasienivå längre. Det krävs bra mycket längre tankebanor och en annan sorts "smartness", även om det fortfarande kommer en hel del rent ut sagt korkade frågor på föreläsningarna... Här är ett smakprov från dagens föreläsning för intresserade...haha


lycka

det är ju så skönt med en kväll i stallet! Särskilt nu, precis innan mörkret och kylan. Stallet har blivit min alldeles egna tid, telefonen får ligga kvar i bilen och ingen kan nå mig. Hur skönt som helst!

håret blev kanske ingen höjdare...frisören var jättebra, men hon plattade det! Eeeh, va? Mitt hår går inte att platta, det blir så...platt! Halva nöjet med att gå från frissan är ju att håret är så himla fint just då, finare än vad man någonsin kan få till det själv. Men men, jag får fixa själv helt enkelt, sen kan jag säga om det blev bra eller inte. Hon gick inte bananas på längden i alla fall, det var huvudsaken!

middagen börjar ta form också, ska bli riktigt roligt att gå på den! Fintfintfint ska det vara, och mycket alkohol för lite pengar har vi fixat, viktigt!

nu är det tacos och mys framför senaste Gossip, perfekt avslut på en bra dag!

2,5 kg köttfärs senare...

voíla!



systerligt och broderligt uppvägt, 650 gram var, måste vara någon form av rekord!?
 
puh, dags för en dusch!

stora beslut

HUR ska jag klippa mig??

det här skulle ju vara snyggt...











nu, köttfärssås tajm!


...

livet är inte lätt. Så är det bara.

mysig kvällsfika hos Anky, Johanna fick smarrig tårta och bäbismat, haha!

jag vill shoppa! Måste vara bättre än att tröstäta i alla fall, bara lite dyrare.

har just nu en märklig hatkärlek till min iphone, mycket bra att kunna slå upp krånglika mikroekonomiska ord när man är långt från en dator, mycket jobbigt att kunna kolla Studentportalen i tid och otid. Älskar den gör jag i alla fall.

min onda hals gör att jag har svårt att kommunicera, igår frågade jag Hanna om hon ville följa med på Pilates senare på kvällen,
-Platens? Njaa, är det bra drag på söndagar?
skönt att hon till och med funderade på det, haha

inte igen...

jag orkar inte!

ooops, glömde!

Grey´s 1 oktober!

måååååååååååndag

aaaahh, jag gillar måndagar. Ny vecka, nya chanser. Särskilt trevligt när Wilma ringer och väcker en, man blir liksom på gott humör! Jag är riktigt avundsjuk på hennes Haking-träning imorgon...



mycket roligt denna vecka, klippning imorrn. Lär väl inte bli någon chockartad förändring men förhoppningsvis är frisören bra. Johanna klipper sig i och för sig precis innan vilket gör att frisören kommer att ha träningsvärk och en och annan sax lär vara helt utsliten, jag får hoppas att hon har fler! Inflyttningsfest fredag och födelsedagsfest lördag, stallet *2, mikro till tusen och lite jobb. Nice vecka!

sköna söndag

inte fått mycket gjort idag inte, men det är väl ändå meningen med veckans vilodag? Vaknade i alla fall pigg och relativt frisk i morse, febern borta, halsont kvar. Har tagit en sväng på stan, hälsat på Hanna och Annelie och nu är det dags för en promenad. Tänkte testa Pilates, men kanske ändå bäst att vara frisk först?

läste mängder med inlägg på Tjuvlyssnat igår, tänk vad MSN och Ansiktsboken har gjort med världen!

"Och så skapades gruppen "400 personer lägger sig i en 'böghög' på en noggrant utvald tjej i Borlänge!

McDonalds, Borlänge

En kille ~20 står i kassan och pratar med en tjej i samma ålder, som ska handla.

Killen (ironiskt): Vad roligt att du bjöd mig på festen...

Tjejen: Ah, men asså, jag kunde inte, för jag har inte dig på Facebook."

"Tjejen: "There is no emoticon for what I´m feeling!"

Gymnasium, Göteborg

Två killar ~17 sitter vid varsin dator då en tjej ~17 kommer fram till dem.

Tjejen (till Kille 1): Varför skriver du inte till mig på MSN?

Kille 1: Men du är ju här, och jag skrev ju till dig. Jag skrev "FFffff..."

Tjejen: Men du måste ju skriva något roligt!

Tjejen sätter sig ner med sin bärbara dator och alla tre pratar en stund. Efter 10 min:

Tjejen (till kille 1): Du kan ju inte bara logga ut! Du skrev ju inte ens "Hej då" till mig!

Kille 1 (suckar): Men du sitter ju här bredvid mig!"

Men ändå fortsatte hon OSA på alla events med ett "Tyvärr, jag är i London då!"

Strax efter Linghem på tåget Norrköping-Tranås

På tåget står två prettotjejer i gången. Tjej 1 får ett SMS som hon läser högt, det visar sig vara en kärleksförklaring från hennes kille.

Tjej 1 (bittert): Fyy faaan vilken tönt, han älskar mig så jävla mycket, och jag känner inte att vi har nåt gemensamt... Vi bara myser och gullar jämt!

Därefter följer en längre sågning av killen, där hon konstaterar nöjt flera gånger att hon är elak. Tjej 2 lyssnar ointresserat.

Tjej 1: Han är svartsjuk för att jag inte bjudit in honom till min nya Facebook-profil!

Tjej 2 (försiktigt): Har du ny?

Tjej 1: Ja, mitt gamla liv var ju så jävla pinsamt!



 


annars

har vi varit seriösa och pluggat hela kvällen. Känns bra då alla andra är och partajar i Kårallen... Mötte dragetlaget på väg till skolan, hehe, kan inte annat än känna lite medlidande!

här hemma är det förfest, lugn förfest som tur är, jag tror att jag är sjuk på riktigt, feber och elände.

styla min pojkvän

Dagens, no 2



lite mer casual än gårdagens. Snyggt matchad outfit med enkla detaljer och raka linjer. Funkar bra tidig höst då koftan är enkel att ta av och på efter väder. Kortärmad skjorta används med fördel då det annars är lätt att skjortan korvar sig i ärmarna om koftan är lite tight. Byxorna är luftiga och mjuka och också de enkla att reglera efter väder då de kan vikas upp efter önskemål.

styla min pojkvän

ok, here we go!

Dagens, no 1



en relativt enkel outfit, lite plastig men med fina detaljer. Kan fås i längre modell som även täcker bröstet, alternativt kan denna längd användas men visa mer ben än bröst.

nike Ippeas

intressant. Kul att de vågar ta steget, frågan är bara om de någonsin kommer ut i handeln? De går inte att hitta på nike.com, och enligt utsago skulle de lanseras lagom till OS. Sjukt snygga med dragkedjan, vet inte vad jag tycker om hälen bara, man vill ju inte gärna tappa känslan? Inbyggd sporre känns lite överambitiöst, jag vill iaf använda sporrar efter häst men de ska visst gå att ta av.


underbara helg!

skönt, för första gången på ett år har jag faktiskt lyckats få in lite rutin och lyckats skilja på veckodagar och helg. Jag (och alla andra) har för länge sedan kommit på att det skulle vara bra med rutiner, att se skolan som ett jobb och att bara för att vi inte har några föreläsningar så betyder det inte att man är ledig... Att tänka så har aldrig fungerat förut, men nu börjar det gå ganska bra, den här veckan är det bara fredagens plugg som ska göras på söndag...

fredagen spenderades på föreläsning och i Tornby. Budgetlinjen blir väldigt uppenbar när man är i Tornby, man kan nästan säga att vi gjorde ett studiebesök... Mycket mat fick vi i alla fall, och lite tyg så att jag kan sy (!) örngott till kuddarna vi ska köpa. Mamma, kan du komma ner med symaskinen?

segt, min klänning som jag inte har sett på någon annan säljs nu igen vilket betyder att alla kommer att köpa den. Det måste ju vara det bästa med H&M, man får aldrig vara unik!



förresten...

de här vill jag ha!


lång dags färd mot natt

men roligt har det varit!

vaknade sådär lagom halvbakis och darrig (vad är det för fel på fulvin??), cyklade runt halva stan i diverse ärenden, lyckades äntligen boka en klipptid, inget halvtaskigt drop-in här inte! Hem till Johannapanna, åt blodpudding och brände sönder stekspaden (förlåt!), föreläsning, hem, möten, möten, möten, stallet och nu, mätt och belåten, väntar jag på att Hulken ska komma hem.

har precis läst alla LiU-studenter-ute-på-äventyr-bloggar och är verkligen grymt sugen på att åka! Så synd att platserna är så få, hur i hela friden ska jag lyckas ta en plats? Chicago verkar toppen, Lyon likaså, drömmen är New York, men Asien skulle också funka! Borde komma info snart, jag ska ta reda på allt jag kan.

Californication gjorde mig inte besviken heller, säsong 2 börjar mycket lovande!

och älskling...

I love the shit out of you!!


bra drag i draget!

hahaha, dragetbastu, fulvin, ettor och sjukt bra röj. Håller outfitarna lika bra klass som laget är det inget snack om saken, första pris på lördag!



nu blodprov (!), hitta frisör och CALFORNICATION.

sovmorgon!

tyckte jag var värd det. Nu är det dags för blodprov, möten, föreläsning - en lååååång - plugg i skolan, dragetbastu - inte bli för full - sova. Med andra ord en fullspäckad dag, precis som det ska vara!

torsdag och fredag är det stalldags, äntligen! Dessutom får vi galoppera nu, inte långt kvar till en hoppträning känner jag :)
 

you can dance, you can jive, having the time of your life...

no Mexican night, no Russian night... it´s ABBA night!



den där filmen är alldeles underbar! Kroppen dansar, munnen sjunger, det är lycka, glädje, nostalgi och allt på en gång!
lyckopiller!

get real

enkel sammanfattning av dagens bedrift i Terra 1. Det går inte att plugga en dag och sedan skriva tenta. Punkt slut. OM jag blir godkänd är det mycket märkligt att det går att plugga en dag och sedan skriva en tenta. Jag undrar vilket som är värst?

skönast hittills idag är allas reaktion på tentan,
- eeeh, vaaaa?? Inte ofta alla tycker samma sak och aldrig förr har det varit en så uppsluppen stämning utanför dörrarna.

förra veckan smygstartade mötena i S-min, denna vecka är det så många att de till och med är dubbelbokade. Hur som helst är det mycket roligt att allt börjar komma igång igen, jag gör mig inte rättvisa utan tokmycket att göra. Årsbankett, Club och Emilia, hösten kommer att bli bra!

nu, workiworki!




kärlek


kristallen

vilket skämt. Ett dåligt skämt till och med. Hade jag inte varit svensk hade jag i alla fall kunnat skratta åt att det var så dåligt, nu fick jag bara skämmas.

imorgon blir det tenta, jobb, träning och Mamma Mia! Kommer definitivt behöva muntras upp efter tre timmars planlöst bläddrande i Sveriges Lagar, mitt första U here I come!

annars vill jag till stallet! Livet känns helt enkelt inte komplett utan några timmars samvaro med de stora djuren varje dag. Jag vill ha viftande svansar, stora mular, snälla ögon och behagligt idisslande. Jag vill mocka skit, bära vatten, halma och sätta betfor. Jag vill skritta i skogen, galoppera andan ur mig och bli pirrig i magen inför en runda på hoppbanan. Jag vill känna lyckan över att sitta i sadeln, jag vill känna tävlingsmänniskan i mig och jag vill känna mig hel.

hopeless

nu går jag och drar något gammalt över mig. Morgondagen kommer inte att gå bra. Det är nästan så att jag hoppas på att det går dåligt, flyt är det sista mitt jag behöver!

dåså

äntligen lyckats pallra mig upp, 2 timmar sen. Missade helt mitt sömntåg igår och sen gick det bara inte att somna. Nu är det biblioteket i skolan, stadsbiblioteket har blivit nya it-stället att plugga på och frestelserna är helt enkelt för stora för att sitta där dagen innan tenta.

Den här och jag ska bli bästa vänner nu,


aaaaaaww

trött. Igen. Ska sluta säga att jag är trött, det här var sista gången.

draget i helgen. Just nu känns det sjukt segt, jag gillar inte alkohol. Men med tanke på förra årets strapatser, så ooooh vad roligt det skulle vara! Kravall är ju heller aldrig fel.




Californication säsong 2 är här också, Johanna laddar!

avdelning onödigt vetande. Kungen bestämmer en hel del, bland annat hur mycket det kostar att registrera ett bolag hos Bolagsverket. Hoppas han är nöjd.

Jonas - Vad händer om en bolagsman dör?
Zebastian - Han begravs.

back in Linkan

efter en smärtfri bilresa och ett snabbt stopp på donken är vi nu hemma igen. Hemma och hemma förresten, vad är egentligen hemma?

Som motivation innan ännu ett djupdyk i böckerna surfade jag förbi Asos och hittade den här,



Nu vet jag ännu än gång varför jag pluggar!

trött, tröttare, tröttast

efter mycket god middag och lite födelsedagsfirande hemma i Täby är jag trött, mätt och nöjd. En smula stressad över skolan bara, känns som om jag gjort en Johanna och bara läst utan att lära. Eftersom jag är så lat orkar jag inte riktigt lära mig när jag ändå får ha med "facit" till tentan, dumt, det vet jag! I morgon (idag?) blir det aktiebolagslagen för hela slanten, bäst att både läsa och lära då så att jag kan åtminstone en del grejer på tisdag.

Familjegeni ger alltid lite onödig kunskap att lagra i hjärnbalken. Vad sägs om att Sofiero ligger i Helsingborg och att det finns flest emus i Australien?

Pappa har dessutom rätt när han så fint strök över Helium och skrev dit Väte på frågan om vilket grundämne som är lättast...

vad hände??

ojojoj, det där var...galet! Grabbar, fixar ni "Hon är min" lovar vi att återgälda det hela. Helt sjukt.

grym kväll i alla fall. Superfint ordnat, goda kräftor, smarriga tillbehör, alldeles, alldeles för många snapsar och roligt att träffa alla igen! Måste få tag i en sladd så att jag kan ladda ner alla bilder, det här håller ju inte!

barn är så otroligt kloka, på frågan om hur man ser att någon är kär sa en gång ett litet barn...

"Kolla på om killen tar notan på restaurang. Gör han det är han kär."

Punkt.

sälja en av mina sambos?

aldrig i livet! Men OM jag skulle kunna köpa många hästar om jag gjorde det! Kanske kan sälja en liten bit, ett lillfinger? (de gör ju ändå inte så mycket nytta, det vet jag av erfarenhet)

som Lotta skrev Jossan, DU är den som lyser! Det var verkligen helkonstigt att se dig på film, det var du men ändå inte, det kändes som om det handlade om oss, men ändå inte. Filmen kommer att bli stor, men Jossan störst.

pluggpaniken börjar smyga sig på, nu tror jag faktiskt att jag ska släppa in den. Det går inte bra utan den, och nu är jag gammal nog för att hålla den i schack. Dessutom ger den fruktansvärt bra betyg, så

- in i dimman våga dööööö! (och släpp rullatorhandtagen)

myspys

äntligen hemma! Det kändes bättre än jag trodde. Lååång resa upp, som tur var hade vi sällskap av Henke och Tove, (nästan) alltid roligare om man är flera.

hemma hittade jag Josefine och hennes kompisar i en gråtandes massa i soffan. Filmen är uppenbarligen sorgligare än någon kunnat tänka sig, ser (trots det) verkligen fram emot att titta på den!

om 10 min kommer Wilma, sen blir det Haking för hela slanten. Det är blandade känslor, jag vill ju också vara med!

god morgon världen!

jahapp, det här med blodprov var ju inte så lätt, lyckades inte ta mig dit idag heller. Onsdag får det bli.

mysig middag igår med Jojjans family, de var ju super! Inget att skämmas för där. Det kändes lite som att träffa en pojkväns familj för första gången, vi hade hört så mycket (läskigt) om dem att i alla fall jag nästan var nervös...

idag bär det av till el stoccolmo, kräftskiva med stort K på fredag. Som vanligt kan jag inte bestämma mig för någon outfit, jag har ju inga kläder! (eller inte) Hur som helst, roligt ska det bli, med Emelie och Oscar som värdar lär det inte gå fel. Spare no spences!

mördarcykeln

på väg hem idag försökte den ta livet av mig igen, MÅSTE laga!

för övrigt är iphone och blogg.se är inga bra vänner, men det var nog lika bra det...

förresten

...en sak till.

ska jag börja plugga spanska? Kanske på distans? Kanske inte. Får se.

NU...

måste jag sätt fart! Hur svårt kan det vara?

var tog den där överambitiösa och överpresterande människan vägen? Måste hitta henne snart igen.

idag blir en bra dag. Jag har redan kokat ägg, nu ska sallad göras, hur kan stadsbiblioteket INTE ha någon micro?

over and out


sjuk

det här går ju inte! så fort jag vänder näsan i lagboken nyser jag några gånger och sen är det kört. Antingen är jag allergisk mot lagboken eller så klarar jag inte att böja på huvudet...tyvärr tror jag mer på det senare, annars kanske man hade kunnat få något sorts handikapp på tentan?

tydligen blev inte den här dagen roligare än så här. Med tanke på dunderförkylningen och den lilla lilla sömn jag fick inatt så är det väl lika bra att bädda ner sig i sängen, särskilt som jag ska upp tidigt imorrn igen och dessutom tömmas på blod.

jag undrar var våra nya grannar tog vägen? Snyggbiffen och New York-tröjan flyttade in igår, men sedan dess är de försvunna. Mycket märkligt dessutom att ungkarlen Kindell flyttade ut samma dag som killarna flyttade in, hur många kan vilja bo i Ryd egentligen??

nystart

ny dag, ny vecka, ny månad, nytt liv. Jag bortser från att det egentligen var ny månad och vecka igår, att det är tisdag idag och inte måndag, jag ligger en dag efter. Jag ligger alltid en dag efter, ibland flera, ibland en hel vecka, men det är väl bara sådan jag är helt enkelt...

det har i alla fall börjat bra, biblioteket imorse, nu hemma och jobbar. Jag behöver rutiner, jag behöver miljarder med saker att göra, annars blir jag lat.

sliten är bara förnamnet

usch

eller inte usch, allt är hur bra som helst, men usch ändå, jag mår dåligt.

två veckor som fadder tog på krafterna, och då har jag inte ens gjort en tredjedel av vad många andra gjort. Men KUL KUL KUL och roligt roligt roligt har det varit, jag undrar bara varför det alltid, ALLTID spårar så fantastiskt här nere.

trots alla mina tvivel är det mycket som är bättre än någonsin just nu, tack Zebastian för att du helt enkelt är bäst i hela världen, jag hoppas hoppas hoppas att hockeyn går bra också. Jag förstår fortfarande inte hur du bara har kunnat skära bort den, men det går kanske inte att jämföra?

nu ska jag ta tag i mig själv och vara en duktig flickvän, hänga tvätt, bädda, duscha och gå och sova, hög tid för det.

buenas noches everyone!

eller

- hej da not do
- one of them means die
- I know .
- but don't really know which one soo. . I mean bye not die please ..

skön skön skön (för övrigt Nolle-P 2008:as mest använda ord??)

RSS 2.0